- Poruka
- 33.624
Da vs. Da i to mnogo
Malo jes debilna tema al ponudjeni odgovori su urnebesni
![]()
slazem se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vs. Da i to mnogo
Malo jes debilna tema al ponudjeni odgovori su urnebesni
![]()
pa jesu al nisu oni krivi priroda hebiga
Cekaj Sandrina, sad radikalim ne valja Dodik???!!! Pa ko je vise ucinio za RS od njega?
da se razumemo, srbi iz RS su nacionalno osvesceniji od nas u SRB (generalno uzevsi) ali nesto ne vidim da simpatisu radikale... tamo su radikali marginalniji od LDP kod nas... zasto? zato sto je narod tamo uvideo da od radikalskog bukanja i ukanja i udaranja u prsa i velikih bombastih reci nema nista.... potrebno je mnogo vise mudrosti od kafanskog srbovanja
Cekaj Sandrina, sad radikalim ne valja Dodik???!!! Pa ko je vise ucinio za RS od njega?
da se razumemo, srbi iz RS su nacionalno osvesceniji od nas u SRB (generalno uzevsi) ali nesto ne vidim da simpatisu radikale... tamo su radikali marginalniji od LDP kod nas... zasto? zato sto je narod tamo uvideo da od radikalskog bukanja i ukanja i udaranja u prsa i velikih bombastih reci nema nista.... potrebno je mnogo vise mudrosti od kafanskog srbovanja
dans ne jedem supu , koji ce mi ?spremi kasiku...
Jok...nemam vremena da sada bas ozbiljno odgovorim, jer vidim da si ti ozbiljan.
Moj odgovor tom niku je bio samo pandan njegovom petljanju u nase unutrasnje probleme, a ponajvise surovanju sa LDP stranackim vojnicima...
A i isticanje Dodikovog em neumesnog, em nepotrebnog mesanja u nase unutarpoliticke zavrzlame...ima on mnogo svojih problema sa muslimanima i hrvatima od toga ko ce i zasto da pobedi kod nas.
A ne videh ni demanti istog KO mu je i zbog KOJIH zasluga , navodno p[oklonio vilu na Dedinju...ako je istina da je poklonjena.![]()
Jok...nemam vremena da sada bas ozbiljno odgovorim, jer vidim da si ti ozbiljan.
Moj odgovor tom niku je bio samo pandan njegovom petljanju u nase unutrasnje probleme, a ponajvise surovanju sa LDP stranackim vojnicima...
A i isticanje Dodikovog em neumesnog, em nepotrebnog mesanja u nase unutarpoliticke zavrzlame...ima on mnogo svojih problema sa muslimanima i hrvatima od toga ko ce i zasto da pobedi kod nas.
A ne videh ni demanti istog KO mu je i zbog KOJIH zasluga , navodno p[oklonio vilu na Dedinju...ako je istina da je poklonjena.![]()
dans ne jedem supu , koji ce mi ?
sto se tice vila, ne mogu da govorim napamet..
uglavnom, znam da Dodik stvarno valja Srpskoj i da njene interese zastupa na najbolji moguci nacin.. to se da videti i iz reakcija ekipe iz FBiH...
Taj utisak sam i sama stekla nedavno...da valja svojoj zemlji.
Tim pre sam bila i vise iznenadjena kada je poceo sa svojim istupima koji mi se uopste ne svidjaju, jer mora se priznati, da je Srbija ipak starija sestra RS...brat...kako god...i nije se pametno zamerati bez potrebe...ko je jos na RS strani bezuvetno, sem nas...bio......?
Izraz stranacki vojnici cuh od njih samih...nisam ga ja izmislila...:smile:
Glasajte
kakvo sad gromilanje crni Jabucilo ?samo ti spremaj.
i pazi na gromilanje, da ti ne bude previse.![]()
kakvo sad gromilanje crni Jabucilo ?
pa izmeta, crni kolega, izmeta...![]()