Da li su radikali i njihovi glasaci intelektualno inferiornije osobe ?

Da li su radikali i njihovi glasaci intelektualno inferiornije osobe ?

• Da

glasova: 5 41,7%
  • Da i to mnogo

glasova: 7 58,3%

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekaj Sandrina, sad radikalim ne valja Dodik???!!! Pa ko je vise ucinio za RS od njega?

da se razumemo, srbi iz RS su nacionalno osvesceniji od nas u SRB (generalno uzevsi) ali nesto ne vidim da simpatisu radikale... tamo su radikali marginalniji od LDP kod nas... zasto? zato sto je narod tamo uvideo da od radikalskog bukanja i ukanja i udaranja u prsa i velikih bombastih reci nema nista.... potrebno je mnogo vise mudrosti od kafanskog srbovanja

Jok...nemam vremena da sada bas ozbiljno odgovorim, jer vidim da si ti ozbiljan.

Moj odgovor tom niku je bio samo pandan njegovom petljanju u nase unutrasnje probleme, a ponajvise surovanju sa LDP stranackim vojnicima...:roll:

A i isticanje Dodikovog em neumesnog, em nepotrebnog mesanja u nase unutarpoliticke zavrzlame...ima on mnogo svojih problema sa muslimanima i hrvatima od toga ko ce i zasto da pobedi kod nas.

A ne videh ni demanti istog KO mu je i zbog KOJIH zasluga , navodno p[oklonio vilu na Dedinju...ako je istina da je poklonjena.:roll:

Cekaj Sandrina, sad radikalim ne valja Dodik???!!! Pa ko je vise ucinio za RS od njega?

da se razumemo, srbi iz RS su nacionalno osvesceniji od nas u SRB (generalno uzevsi) ali nesto ne vidim da simpatisu radikale... tamo su radikali marginalniji od LDP kod nas... zasto? zato sto je narod tamo uvideo da od radikalskog bukanja i ukanja i udaranja u prsa i velikih bombastih reci nema nista.... potrebno je mnogo vise mudrosti od kafanskog srbovanja

Radikali su počeli da napadaju Dodika kada je podržao Tadića. Pre toga su se kleli u njega.

Zato ga sada prozivaju...

Jok...nemam vremena da sada bas ozbiljno odgovorim, jer vidim da si ti ozbiljan.

Moj odgovor tom niku je bio samo pandan njegovom petljanju u nase unutrasnje probleme, a ponajvise surovanju sa LDP stranackim vojnicima...:roll:

A i isticanje Dodikovog em neumesnog, em nepotrebnog mesanja u nase unutarpoliticke zavrzlame...ima on mnogo svojih problema sa muslimanima i hrvatima od toga ko ce i zasto da pobedi kod nas.

A ne videh ni demanti istog KO mu je i zbog KOJIH zasluga , navodno p[oklonio vilu na Dedinju...ako je istina da je poklonjena.:roll:

Stranački vojnici :lol:,..... da li si ti ozbiljna?

Reci mi čime se Dodik meša u politiku Srbije? Naravno ako shvataš šta znači mešanje u politiku...

Sutra kada Putin podrži Tadića i njemu će slediti optužnica da se meša u politiku Srbije. Smešno!

Anketa i pitanje su besmisleni.
Ne podržavam radikale, ali ne mislim da su ljudi koji ih podržavaju inferiorni u intelektualnom smislu.
Ne radi se tu o inteligenciji nego o uverenjima i sistemu vrednosti u životu.
Uostalom, po čemu su to glasači koji su protiv radikala posebno superiorni.
To je glupa generalizacija u koju sam verovao kad sam imao dvadesetak godina i kad su mi svi koji su tad bili opozicija delovali kao izuzetno superiorni.....sve dok nisu došli na vlast bilo na lokalu bilo 2000.
Tek tada se videlo koliko među njima zapravo ima debila, lihvara, nesposobnih i lopova.

sto se tice vila, ne mogu da govorim napamet..

uglavnom, znam da Dodik stvarno valja Srpskoj i da njene interese zastupa na najbolji moguci nacin.. to se da videti i iz reakcija ekipe iz FBiH...

sto se tice vila, ne mogu da govorim napamet..

uglavnom, znam da Dodik stvarno valja Srpskoj i da njene interese zastupa na najbolji moguci nacin.. to se da videti i iz reakcija ekipe iz FBiH...

Taj utisak sam i sama stekla nedavno...da valja svojoj zemlji.

Tim pre sam bila i vise iznenadjena kada je poceo sa svojim istupima koji mi se uopste ne svidjaju, jer mora se priznati, da je Srbija ipak starija sestra RS...brat...kako god...i nije se pametno zamerati bez potrebe...ko je jos na RS strani bezuvetno, sem nas...bio......?

Izraz stranacki vojnici cuh od njih samih...nisam ga ja izmislila...:smile:

Taj utisak sam i sama stekla nedavno...da valja svojoj zemlji.

Tim pre sam bila i vise iznenadjena kada je poceo sa svojim istupima koji mi se uopste ne svidjaju, jer mora se priznati, da je Srbija ipak starija sestra RS...brat...kako god...i nije se pametno zamerati bez potrebe...ko je jos na RS strani bezuvetno, sem nas...bio......?

Izraz stranacki vojnici cuh od njih samih...nisam ga ja izmislila...:smile:

Ko je bio bezuvetno na strani Srbije uvek? Zaboravljaš li '99.?

No dobro, ne želim da ova glupa diskusija nastavi i da počnemo govoriti stvari koje ne mislimo. Ko šiša Dodika, on je nebitan ovde. Ne znam što si ga pomenula.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back