Da li su Podgoričanke uobražene?

Taj govor tijela cesto je samo varka .Duboko u dusi su osjecajne imaju iste zelje djevojaka bilo gdje na planeti .Samo treba znati kako im prici.
Nema niceg loseg ako njihova pojava govori nece ti biti lako da me osvojis .Moras mi biti ravan za pocetak .Ne padam na fore i fazone .
Nekom je to uobrazenost vjerujte mi nije u velikom dijelu .Pada li vam napamet da je to breme proslosti i sredine u kojoj zive.Neka vrsta odbrane u raskoraku .
Lijepe su obrazovane kulturne imaju cime da odjenu svoju priliku svoj stav .Streme necem vecem i na to imaju pravo .

Ne Duška, ovo je moj pogled sa strane.
Ja sam oženjen čovek.
A nije greh pogledati lepo žensko čeljade.
Kad sa ženom na terasi pijem poće pogledamo
oboje neku baš dobru.

Podgoricanke su posebna prica :dash:
Zivim u Podgorici, nisam od tamo - studiram i radim..
HVALA BOOOGUUUU moje drugarice su normalne i mogu samo da kazem da je 60 % podgoricanki u nekom cudnom *fazonu* drma ih neki sindrom.. a ostalih 40 % normalnih nagrabusi yvog ove vecine i onda svi misle da su iste.
Nego ni podgoricani - muski dio populacije nije nista bolji.. Samo im je bitno da imaju dobar auto, nebitno oce li pozajmit pare za gorivo, i da imaju neku najnoviju marku telefona - da kada izadju u grad stave na sto i glume *FACU PODGORICKU* a ustvari kuci leba nemaju da jedu... mnogo su iskompleksirani... :dontunderstand:

E ovo za za muškarce si dobro pogodila.

Šta sam još primetio u Podgorici:
Za kojim sam se "boli glava" autom okrenuo.
dobra ženska za volanom.

I slobodno kažem:
Podgoričanke su dobri vozači.
Možda malo aresivniji...

Ja sam rodjena Podgoricanka i mogu da kazem mirne duse da uopste nijesmo uobrazene! Vecina djevojaka koje se upoznaju u Podgorici zapravo i nisu prave Podgoricanke (bez namjere da nekog vrijedjam, ali sjevernjaka je sve vise). Evo i trenutno sam u PG, idem za US za pet dana, pa koristim da prosetam milim gradom i pozdravim moje mile sugradjanke koje ce vam svakako dati sansu ako se malo pomucite :super:

Ljudi vrlo cesto govore za nekoga da je uobrazen bez ikakvog osnova, zato sto mu se u prvoj komunikaciji sa tom osobom tako ucinilo, zato sto je osoba cutala, nije mnogo pricala isl... Smijesno je ovako uopsteno okarakterisati djevojke iz jednog grade. Naravno da ne mogu sve biti iste.... Stvar je u tome da bi sve te iste djevojke da su se rodile negdje drugo bile drugacije, dakle sredina u kojoj zivimo cini da se ponasamo kako se ponasamo...Ako su Podgoricanke uobrazene postoji razlog za to, a da li su uobrazene mozete da govorite o tome tek kada ih dovoljno upoznate. Ja sam mnogo puta cula konstataciju za beogradjanke da su umisljene- koja je razlika ? Ove su umisljene, ove uobrazene, one ufurane??? Stvar je u tome da muskarci prave te klasifikacije, pa je najlakse reci za djevojke iz nekog razloga da su takve, a razlozi su razliciti, jedne su uobrazene zato sto su ih odbijale, druge zato sto su umislile da su neke ribe, trece zato sto misle da su popile svu pamet ovoga svijeta...itd....Manite se ljudi glupih rasprava... Svuda ima dobrih, losih, ovakvih i onakih...

Back