Americki specijalci iz Delta jedinice su trenirali OVK teroriste za napad na Makedoniju sa ciljem stvaranje Velike Albanije

Zahvaljujući sumanutoj rusofilskoj politici koju je Srbija odabrala, Ameri su u tom sukobu stali na stranu Albanaca. I naravno da su sarađivali. Naš pogrešan odabir saveznika ima cenu i zbog Rusije smo izgubili Kosovo.

I što je zanimljivo, mi se i dalje držimo Rusije, i dalje neintegrisani u zapad, na pragu da izgubimo i RS. Glup narod. Prkosimo zdravom razumu.

karte su unapred bile podeljene

vi ste nakon 5. oktobra lizali bulje zapadu al to nije donelo bukvalno nista

Srbija mora sa Rusijom ne zato sto svi Srbi tako zele jer zato sto ce zapad zauvek ostati neprijateljski i nemamo drugu alternativu.

Zivela Srbija! Zivela Rusija!

karte su unapred bile podeljene

vi ste nakon 5. oktobra lizali bulje zapadu al to nije donelo bukvalno nista

Srbija mora sa Rusijom ne zato sto svi Srbi tako zele jer zato sto ce zapad zauvek ostati neprijateljski i nemamo drugu alternativu.

Zivela Srbija! Zivela Rusija!

Ništa nije podeljeno u napred nego svako pravi svoj izbor. Politika Miloševića je bila antizapadna i to smo platili Kosovom. Tadić je trebalo Srbiju da okrene prema zapadu ali je bio nesposoban i bez muda pa je smislio politiku 4 stuba, što je u prevodu "neću ništa da diram, nastavljamo po inerciji". A inercija je bila loša. Sve isto radi i Vučić i to je razlog našeg propadanja i geopolitičkog pozicioniranja kao kolonije zapadu umesto da budemo integrisani sa zapadom. I dok Srbija gubi teritorije i nestaje zbog rusofilstva, svi Srbi migriraju na zapad. Niko u Rusiju. Kakva ironija.

Ništa nije podeljeno u napred nego svako pravi svoj izbor. Politika Miloševića je bila antizapadna i to smo platili Kosovom. Tadić je trebalo Srbiju da okrene prema zapadu ali je bio nesposoban i bez muda pa je smislio politiku 4 stuba, što je u prevodu "neću ništa da diram, nastavljamo po inerciji". A inercija je bila loša. Sve isto radi i Vučić i to je razlog našeg propadanja i geopolitičkog pozicioniranja kao kolonije zapadu umesto da budemo integrisani sa zapadom. I dok Srbija gubi teritorije i nestaje zbog rusofilstva, svi Srbi migriraju na zapad. Niko u Rusiju. Kakva ironija.

lazes i nemas pojma

politika Milosevica je bila maksimalno prozapadna u to vreme

Ja sam tad bio ziv za razliku od tebe pa se svega secam

Doveden je Milan Panic iz Amerike kao americki covek da bude nas predsednik premijer , druga licnost drzave uz Milosevica.

lazes i nemas pojma

politika Milosevica je bila maksimalno prozapadna u to vreme

Ja sam tad bio ziv za razliku od tebe pa se svega secam

Doveden je Milan Panic iz Amerike kao americki covek da bude nas predsednik premijer , druga licnost drzave uz Milosevica.
Panic je bio protivkandidat Slobodanu na izborima 92ge, i njegova suprotnost u pogledu na politiku
Slobodan je bio proruski a Panic prozapadni

Ovo znaci da americka drzava stoji iza projekta stvaranja Velike Albanije

Vasa misljenja i komentari?
1752504212636.png

Back