Da li su oni koji su bojkotovali referendum obicni pacovi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mit dunavskih rusalki:
Definitivno!
Štakori najgore vrste su imbecili koji su celog života prevođeni žedni preko vode, pa i ovaj put, odnosno one budale koje su navučene ko majmuni i glasali na referendumu, napominjem na referendumu, ne spominjem Ustav, jer je cela ta ujdurma uradjena u cilju drugih prljavih poslova kako bi se đubrad izvadila iz govana.

Hajde što si oko 52% stanovnika Srbije nazvao "Štakorima", nego si pobrkao hrvatski i srpski jezik jer u Srbiji se kaže "pacovi", a ne "štakori"... pošto si se trudio da ostatak ovog uvredljivog i zbrkanog posta napišeš ekavicom.
Nego, čudi me nešto drugo. I oni koji su glasali za ustav i oni koji su ga bojkotovali su bili "prevođeni žedni preko vode", "navučeni kao majmuni" itd. pošto su i jedni i drugi (oni koji su pozivali na bojkot i oni koji su pozivali na izlazak na referendum) svakodnevno bombardovali građane neviđenom harangom i medijskom halabukom i propagandom.
Stoga su po tebi i oni "štakori", a jedini koji su valjda ljudi su onda oni koji su izašli na referendum i zaokružili "NE".
Toliko o tvom dubokoumnom postu... :)

inagadadavida:
Nisam advokat, markovozda, ali , siguran sam da bi vam on, da se sretnete, iscupao usi, i nalupao par samara, ladno , za ovo vredjanje :D :D :D

Verujte mi na rec , sigurno ne zelite to da probate u real life, stoga se drzite junacenja na forumu :wink:
Nisi advokat markavozda, nego si markovozd. Ali kao sto rekoh ti si ocigledno potpuno podeljena licnost, u stalnom konfliktu sa samim sobom. Nazalost ili srecom ovo nije psihijatriska ustanova tako da.... znas vec.
A i marko je mnoooogo opasan lik izgleda :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back