Да ли су новине "Ало" хришћанска секта?

Маслачак

Primećen član
Poruka
995
Новине не купујемо стално, али зато прочитамо све које над дођу под руку и приметили смо да новине "Ало" од свог оснивања пропагирају идеологију хришћанства, тако што читаоцима поклањају "свето писмо", (колико се сећамо) православне календаре... и слично. С обзиром да је оснивач ових новина немачка компанија "Axel Springer SE" (Bild, Welt, Fakt...), очигледно је да Немци из нама непознатих разлога, шире идеологију хришћанства по Србији.

Претпостављамо да је власник поменуте издавачке куће Католичка црква, која за циљ има ширење хришћанства на читав свет, при чему је у току "покрштавање" грађана посткомунистичких земаља.

С обзиром да су религије одговорне за ширење верске мржње и већину светских ратова и геноцида, сматрамо да је ова активност супротна интересима грађана Србије, те да би неко требао да реагује на одговарајући начин.

pQGqJgt.png

GHdcRcf.png

Poslednja izmena:
Sizif

ALO je toaletna literatura, isto kao i Kurir, Informer, i slični

To ni za umotavanje jaja nije preporučljivo, a kamoli za čitanje.

Чињеница је да су ти таблоиди површни, међутим, сви их читамо - неко због запаљивих тема које су на ивици доброг укуса, неко зато што су најјефтинији од свих новина. Ово свакако није случајно, јер у беспарици у којој смо, купићете кинеске патике и најјефтиније новине - неки таблоид.

Стога, испада да власник (у овом случају, претпоставка је: Католичка црква) користи таблоид како би индоктринирао читаоце-народ у одређеном смеру - религијском, јер су за разлику од хуманиста, верници послушно "стадо", које беспоговорно испуњава наредбе својих господара.

Ne verujem da katolička crkva ima veze sa ALO-om...

a što se tiče toga da ih svi čitaju, moja ih porodica ne čita. Čitamo Danas, ponekad kupim, volim više da pročitam papir nego vesti sa kompa i telefona, iako su "od juče". Čak i na netu, ako slučajno kliknem na neki link koji me odvede put blatoida (kojih je sve više), momentalno zatvorim, a nekad i opsujem spontano.

OvajOnaj

Да, и Курир је почео да дели крстове уз штампано издање... чувај се. :hahaha:

Видели смо најаву бесплатних крстова у "Куриру", шта рећи...,

Ми смо генерација '60-их и памтимо да тада никоме није падало на памет да нам испира мозак комунистичком идеологијом. Нас су рецимо једном приликом позвали на омладински састанак и како се нисмо примили на организована састанчења, никад нам више нису досађивали. Ко хоће добродошао је, ко не жели, широко му поље...

Ови црни пак од 90-их спроводе над нам "покрштавање" и испирање мозга православљем, што води заглупљивању и демонизацији народа.

"Причешће" је рецимо класичан црномагијски ритуал, током кога свештеници и монаси пију крв и једу комадић меса људске жртве, како би се повезали са Демоном своје религије. Симпатетичким опонашањем тог ритуала – испијањем вина-крви и једењем комадића хлеба-меса - уз својевољно изговарање одговарајућих речи, хришћански верници се на превару повезују са Демоном секте којој припадају и на тај начин у ауру и органе прихватају Енергије Зла.

Обредом "крштења" пак, црномагијаш-свештеник новорођенчету оштећује везу с Душом, с обзиром да је она тада веома осетљива. Ова веза има облик енергетског црева кроз које двосмерно протичу енергије и то углавном од Душе ка Развојној Свести новорођенчета. С обзиром да је ова веза духовне природе, не може се прекинути, али се може знатно ослабити, тако што црномагијаш-свештеник визуализацијом на њој и око ње прави блок негативних енергија, које својим зрачењем спречава проток духовних енергија између Душе и Развојне Свести новорођенчета.

Па, не мислите ваљда да се сво ово зло и ратови из религијских разлога дешавају тек тако, без везе...

Poslednja izmena:
Видели смо најаву бесплатних крстова у "Куриру", шта рећи...,

Ми смо генерација '60-их и памтимо да тада никоме није падало на памет да нам испира мозак комунистичком идеологијом. Нас су рецимо једном приликом позвали на омладински састанак и како се нисмо примили на организована састанчења, никад нам више нису досађивали. Ко хоће добродошао је, ко не жели, широко му поље...

Ови црни пак од 90-их спроводе над нам "покрштавање" и испирање мозга православљем, што води заглупљивању и демонизацији народа.

"Причешће" је рецимо класичан црномагијски ритуал, током кога свештеници и монаси пију крв и једу комадић меса људске жртве, како би се повезали са Демоном своје религије. Симпатетичким опонашањем тог ритуала – испијањем вина-крви и једењем комадића хлеба-меса - уз својевољно изговарање одговарајућих речи, хришћански верници се на превару повезују са Демоном секте којој припадају и на тај начин у ауру и органе прихватају Енергије Зла.

Обредом "крштења" пак, црномагијаш-свештеник новорођенчету оштећује везу с Душом, с обзиром да је она тада веома осетљива. Ова веза има облик енергетског црева кроз које двосмерно протичу енергије и то углавном од Душе ка Развојној Свести новорођенчета. С обзиром да је ова веза духовне природе, не може се прекинути, али се може знатно ослабити, тако што црномагијаш-свештеник визуализацијом на њој и око ње прави блок негативних енергија, које својим зрачењем спречава проток духовних енергија између Душе и Развојне Свести новорођенчета.

Па, не мислите ваљда да се сво ово зло и ратови из религијских разлога дешавају тек тако, без везе...

Ауу брале ала си ти застранио... какави ли су демони тебе запосели па си се овако испунио мржњом?
Па с обзиром како су комунисти прогањали људе који славе славу... ово данас не можеш назвати прогањањем и присилом.

OvajOnaj

Ауу брале ала си ти застранио... какави ли су демони тебе запосели па си се овако испунио мржњом?
Па с обзиром како су комунисти прогањали људе који славе славу... ово данас не можеш назвати прогањањем и присилом.
Можемо, нас попови/монаси, муповци и режимлије злостављају, енергетски вампиришу и иживљавају се над нашим животом зато што се бавимо духовношћу - медитацијом, каналисањем, духовним исцељењем, таи чием..., а одбили смо да радимо за цркву и тајну полицију, због чега већ 6 година живимо као просјак и бескућник. Захваљујући медитацији/развоју свести, већину ствари које други прихватају здраво-за-готово - попут рецимо религија/православља, доживљавамо на начин који је у складу са Истином коју бисмо могли дефинисати следећим речима: "Онако како јесте".

Проблем је у томе што се то "онако како јесте", прилично разликује од онога у шта дотични желе да њихови поданици/верници ВЕРУЈУ, јер вера је емоција и најчешће није у складу са Истином, што погодује манипулаторима.

Poslednja izmena:
Можемо, нас попови/монаси, муповци и режимлије злостављају, енергетски вампиришу и иживљавају се над нашим животом зато што се бавимо духовношћу - медитацијом, каналисањем, духовним исцељењем, таи чием..., а одбили смо да радимо за цркву и тајну полицију, због чега већ 6 година живимо као просјак и бескућник. Захваљујући медитацији/развоју свести, већину ствари које други прихватају здраво-за-готово - попут рецимо религија/православља, доживљавамо на начин који је у складу са Истином коју бисмо могли дефинисати следећим речима: "Онако како јесте".

Проблем је у томе што се то "онако како јесте", прилично разликује од онога у шта дотични желе да њихови поданици/верници ВЕРУЈУ, јер вера је емоција и најчешће није у складу са Истином, што погодује манипулаторима.

Не знам ко је тебе или вас начепио и какве хорде попова те прогоне... али знам да некима смета религија православна која је иначе мирољубива и стара 2000 година, а ти секташи којима смета та вера имају свега 40-ак лета.

OvajOnaj

Не знам ко је тебе или вас начепио и какве хорде попова те прогоне... али знам да некима смета религија православна која је иначе мирољубива и стара 2000 година, а ти секташи којима смета та вера имају свега 40-ак лета.

Систем је постављен тако да су на свим позицијама Контролори, који пазе да се случајно не пробудите и угрозите моћ коју имају над вашим животом. У неку руку они су чувари Матрикса.

Јасно нам је да ствари које смо навели о причешћу и крштењу могу деловати прилично узнемирујуће на вас - вероватно и шокантно-увредљиво, но, ми ту не можемо ништа. Наша предност у односу на вас је у томе што смо наведене податке добијали постепено, из медитације у медитацију током више месеци, што нам је дало времена да ствари сагледамо на много мирнији начин.

Спознаје о којима говоримо у текстовима "О крштењу", "О Џонатановом зачећу" и "О крсту, причешћу и Џонатановој смрти" јавиле су нам се спонтано, као одговор на нашу запитаност о узроцима мржње и злостављања којима смо изложени од стране попова-муповаца. Оне могу деловати узнемирујуће на некога ко је верник, али је на путу буђења и развоја свести то нешто што ћете брзо превазићи, уколико превазиђете...

Систем је постављен тако да су на свим позицијама Контролори, који пазе да се случајно не пробудите и угрозите моћ коју имају над вашим животом. У неку руку они су чувари Матрикса.

Јасно нам је да ствари које смо навели о причешћу и крштењу могу деловати прилично узнемирујуће на вас - вероватно и шокантно-увредљиво, но, ми ту не можемо ништа. Наша предност у односу на вас је у томе што смо наведене податке добијали постепено, из медитације у медитацију током више месеци, што нам је дало времена да ствари сагледамо на много мирнији начин.

Спознаје о којима говоримо у текстовима "О крштењу", "О Џонатановом зачећу" и "О крсту, причешћу и Џонатановој смрти" јавиле су нам се спонтано, као одговор на нашу запитаност о узроцима мржње и злостављања којима смо изложени од стране попова-муповаца. Оне могу деловати узнемирујуће на некога ко је верник, али је на путу буђења и развоја свести то нешто што ћете брзо превазићи, уколико превазиђете...

Ти пишеш у множини, то значи да си у некој организацији да ли секта или Сорошева није битно.
А да лажеш да те попови јуре, то се види из авиона. Ако постоје како кажеш чувари Матрикса, шта их спречава да ти забране да пишеш по форуму?

Да ли сам ја верник или не то ти не знаш.

OvajOnaj

Ти пишеш у множини, то значи да си у некој организацији да ли секта или Сорошева није битно.

Пишемо у множини, јер је то природна "последица" медитације. Наиме, свака медитација има исцељујуће-развојно дејство, при чему се њено развојно дејство - између осталог, огледа и у постепеном брисању Ега. Како брисање Ега из медитације у медитацију напредује, тако медитант губи осећај издвојености и одвојености од околине и других особа, што води томе да на један подсвестан начин поново стичете осећај да сте повезани са свиме што вас окружује - да сте Једно са Универзумом.

Како се губи поистовећивање са Егом, престајете и да се изражавате у првом лицу једнине, а почињете себе да доживљавате и изражавате се у првом лицу множине.

А да лажеш да те попови јуре, то се види из авиона. Ако постоје како кажеш чувари Матрикса, шта их спречава да ти забране да пишеш по форуму?
Седам година живимо на улици као просјак и бескућник - годину дана из разлога духовног развоја, осталих шест јер су нам попови-муповци забранили да се бавимо духовношћу. Оставили су нас на улици, надајући се да ћемо изложени глади, хладноћи, без социјалне помоћи, здравственог осигурања, застрашивани, енергетски вампирисани и прогањани од стране њих, брзо напустити овај свет и тако престати да им угрожавамо позиције моћи које заузимају - са њихове тачке гледишта сви који не прате њихов пут, сматрају се непријатељима.

Сајт нам хакују већ 9 година, док су нам на "Крстарици" до сада обрисали приличан број тема. Када нам овде забране, ми тему поставимо на Сербианкафеу или је препричану пошаљемо страним амбасадама и слично...

Да ли сам ја верник или не то ти не знаш.
Из ваших постова види се да подржавате религије, веру и попове/монахе, а критикујете духовност и духовнике.

Пишемо у множини, јер је то природна "последица" медитације. Наиме, свака медитација има исцељујуће-развојно дејство, при чему се њено развојно дејство - између осталог, огледа и у постепеном брисању Ега. Како брисање Ега из медитације у медитацију напредује, тако медитант губи осећај издвојености и одвојености од околине и других особа, што води томе да на један подсвестан начин поново стичете осећај да сте повезани са свиме што вас окружује - да сте Једно са Универзумом.

Како се губи поистовећивање са Егом, престајете и да се изражавате у првом лицу једнине, а почињете себе да доживљавате и изражавате се у првом лицу множине.

Седам година живимо на улици као просјак и бескућник - годину дана из разлога духовног развоја, осталих шест јер су нам попови-муповци забранили да се бавимо духовношћу. Оставили су нас на улици, надајући се да ћемо изложени глади, хладноћи, без социјалне помоћи, здравственог осигурања, застрашивани, енергетски вампирисани и прогањани од стране њих, брзо напустити овај свет и тако престати да им угрожавамо позиције моћи које заузимају - са њихове тачке гледишта сви који не прате њихов пут, сматрају се непријатељима.

Сајт нам хакују већ 9 година, док су нам на "Крстарици" до сада обрисали приличан број тема. Када нам овде забране, ми тему поставимо на Сербианкафеу или је препричану пошаљемо страним амбасадама и слично...

Из ваших постова види се да подржавате религије, веру и попове/монахе, а критикујете духовност и духовнике.

Брале мој, ја сам одрастао на улици, мени не треба твоје завијање приче да бих прочитао ко си и шта си. Да ли ме разумеш?
Те своје секташе и масоне набиј на Qрац , јер ви сте само хуља која треба да се уједини јер сте као појединци љиге и безначајни на овом свету. Ето сада можеш рећи да сам и ја један чувар Матрикса хебо те Качавенда

- - - - - - - - - -

Ти да живиш на улици као просијак не би висио на форуму ко неки секташ. мрш сотоно!

OvajOnaj

Брале мој, ја сам одрастао на улици, мени не треба твоје завијање приче да бих прочитао ко си и шта си. Да ли ме разумеш?
Ми нисмо одрасли на улици, него живимо на њој силом прилика, односно зло-вољом црквено-полицијских Моћника.

Те своје секташе и масоне набиј на Qрац , јер ви сте само хуља која треба да се уједини јер сте као појединци љиге и безначајни на овом свету. Ето сада можеш рећи да сам и ја један чувар Матрикса хебо те Качавенда
Ви сте класичан верник - некултуран, нетолерантан, ниског степена развоја свести, пун потиснуте агресије и мржње, уплашен да нисте хомосексулац, са жељом да очистите свет од свих који нису попут вас...

Елем, када је у питању развој свести, он се одиграва током четири фазе:
Прва је материјализам, на којој је особа на неки начин опчињена појавама материјалног света, те на друго не обраћа пажњу,

Друга је религиозност, на којој одговоре на питања о томе ко је, шта је, шта је сврха њеног постојања, ко је створио нашу планету и Универзум... проналази у религији, односно вери, која је емоционална категорија.

Трећа је разумност, на којој развија своју свест и тражи одговоре на претходно побројана питања кроз образовање, науку, критичко-логичко размишљање, доношење закључака на основу објективних чињеница... чиме се спектар њених енергија додатно шири. Као природан наставак овог степена развоја свести - мисаоног, јавља се креативност у свим областима живота.

Четврта је духовност којa се изражава кроз Директно Искуство, при чему након обнављања везе са својом Душом, особа доживљава дејство Директног Искуства духовних енергија. Претходне фазе дају јој обрасце живљења или она сама ствара одређени поглед на свет на основу кога усклађује своје понашање и поступке, међутим то је не мења на дубљем нивоу личности.

Природа духовних енергија је пак таква, да оне кроз директно искуство мењају особу на један спонтан, пријатан и постепен начин, док се не усклади са Сврхом Живота своје садашње инкарнације и својом духовном суштином. Сврха Живота разликује се од особе до особе и од живота до живота, али је духовна суштина свих људи иста - то су Љубав и Доброта.

Ти да живиш на улици као просијак не би висио на форуму ко неки секташ. мрш сотоно!
Нажалост и даље живимо на улици, а приступ нету имамо преко интернет кафеа, при чему се трудимо да дневно одвојимо новца барем за сат нета како бисмо додали ново каналисање, учествовали у дискусији на неком форуму, прегледали вести... и слично.

Poslednja izmena:
OvajOnaj

Који интернет кафе ради у 6:25 ујутро, лажову?
Биће да ти крадеш интернет од комшије или неког другог а овамо причаш о неком каналисању. :hahaha:
Не, на селу нет кафеи не раде у 6,25...

Зашто религиозни људи мрзе духовнике?
Вероватно сте приметили да многи који себе доживљавају као религиозне особе, гаје јак анимозитет према свима који се баве духовношћу, иако им духовници не дају повода за њихову мржњу и нетрпељивост. Разлога за ово је више, при чему је основни већ поменута мржња, подгрејана страхом да ће духовници срушити и уништити њихов свет заснован на моћи и патњи милиона унесрећених. У недостатку тога, осећали би се као риба на сувом, па су им прогони и уклањање духовника, један од важнијих самоодбрамбених механизама.

Након овога, поменућемо и друге начине прогона духовника које примењује тајна полиција, у које спадају стално изнемиравање и пресретање на улици од стране агената и инспектора, телефонски позиви у разна доба дана, узнемиравањa и отпуштањa са посла, претње супрузи/деци или члановима породице, оштећења, уништавања или крађа непокретне или покретне имовине духовника, разни облици црномагијских напада и угрожавања живота... и листу можемо исписивати сатима.

Poslednja izmena:
Pa to možda neki, negde... ja sam odrastao u malom mestu, i apsolutno su svi slavili slavu. Za to "proganjanje" sam čuo tek mnogo godina kasnije, ali ga video nisam.

Pa to možda neki, negde... ja sam odrastao u malom mestu, i apsolutno su svi slavili slavu. Za to "proganjanje" sam čuo tek mnogo godina kasnije, ali ga video nisam.

Колико ја знам ти не славиш славу и тебе овде нико није прогањао због тога. Ако грешим исправи ме. А те личне доживљаје ја не прихватам као глобалне, то ваљда знаш.
А што се тиче теме, свако нека каже у шта верује, ја немам ништа против па макар то био и сатана, само нека се тако изјасни.

- - - - - - - - - -

Немој само да лажеш као овај несретник.

OvajOnaj

Колико ја знам ти не славиш славу и тебе овде нико није прогањао због тога. Ако грешим исправи ме. А те личне доживљаје ја не прихватам као глобалне, то ваљда знаш.
А што се тиче теме, свако нека каже у шта верује, ја немам ништа против па макар то био и сатана, само нека се тако изјасни.

- - - - - - - - - -

Немој само да лажеш као овај несретник.
Након две хиљаде година лажи, вампирисања и злочина, Истина о тзв. "религијама" почела je да излази на видело: РЕЛИГИЈЕ И ДЕМОНИhttp://iscelenietravm.ucoz.ru/index/94_religije_i_demoni/0-319

Колико ја знам ти не славиш славу и тебе овде нико није прогањао због тога.
Pa loše si obavešten, ja slavim slavu, a slavili su i moji roditelji, babe, dede, rodbina... to je valjevski kraj, i niko nikoga nije progranjao zbog toga, koliko ja znam, bar ne od šezdesetih godina na ovamo.

Back