andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.323
i zasto se to nikad nece promeniti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo obozavam.Jel ti mrziš muškarce?
OkZapravo obozavam.
Na lešo ili na ćorbulu..?Zapravo obozavam.
Da li pored toga sto je stub,ide na posao?Na lešo ili na ćorbulu..?
Da, muškarci su životno zavisni od žena i neka tako ostane. Razlog...svaka prava žena pa tako i moja..drži sva 4 ćoška kuće. Da nije tako, morao bih, ja....a bolje ona nego ja.
Dok ona drži...ja pijempivo.
ne,ustvari ste nam teretDa li su muskarci zivotno zavisni od zena..
Neće, jer tvoj ultimativni odgovor ne daje mogućnost drugačijih mišljenja.. a ne bih da se.. naljutiš, tako da - da. Još samo napiši da ste ushićene ali i zadovoljne zbog toga i.. tema ladno može lock.
Ide...ne može samo da drži, mora se nešto i privređivati.Da li pored toga sto je stub,ide na posao?
Zato što još uvek nije smišljeno kako bi muškarci rodili decu.i zasto se to nikad nece promeniti?
Kakve veze imaju deca?Zato što još uvek nije smišljeno kako bi muškarci rodili decu.
Kad se jednom i to reši, biće lakše.
Pitanje u prvom postu teme je "da li su muškarci životno zavisni od žena".Kakve veze imaju deca?
Pa ta majcinska je najgora,ne racunam dok su deca.Pitanje u prvom postu teme je "da li su muškarci životno zavisni od žena".
Moj odgovor je da jesu, jer svakog muškarca je na kraju krajeva rodila neka žena. Kud ćeš veće životne zavisnosti?
Pa ako te ne rodi žena, nećeš ni imati priliku da prestaneš biti "deca" i postaneš odrasla osoba.Pa ta majcinska je najgora,ne racunam dok su deca.
moji licani su iskreni ljudi@andjelijaa
Anđo moja...šala, mala. Uvijek sam govorio da je jedan od razloga zašto vrijedi biti muškarac.....su žene.
Drugi razlog..što ne moram skidati gaće dok idem..π-π....nije šala
A srce mojene,ustvari ste nam teret![]()
Pa i zato vam trebamoKakve veze imaju deca?
Andjo pozdravi zasto se to nikad nece promeniti?
Naviklo to na dudu.i zasto se to nikad nece promeniti?