Da li su lezbejke normalnije?

od 180 miliona Amerikanki, posl. godina bude 10-ak slučajeva da su nastavnice imale sex sa učenicima (i to uglavnom neke u 20-im godinama sa učenicima koji nisu mnogo mlađi od njih, al OK to je zabranjeno zakonom i slažem se da je to pedofiija) i ti na osnovu tih 0.000000001% slučajeva razmišljaš o tome da su sve žene sklone pedofiliji, a da lezbejke nisu samo iz razloga jer nisi pročitao ni jednu vest da je neka profesorka bila sa maloletnom učenicom!
bravo na logičkom zaključivanju, ne znam šta bih ti drugo rekao!
:dash: :dash: :dash:
ok nadji mi jednu vest da je bila sa devojcicom z:mrgreen:

ostala mi u sećanju jedna mlada hem'čarka na zameni u 7om

odma smo učili napamet mendeljejev sistem i sve molske mase, i duboko uzdisali dok u suknjici pise lekciju po tabli.

zanosna! bomba!
verovatno svaki teenager ina tokom školovanja neku takvu nastavnicu na koju baca majmuna u nesvest 🙈:per:
mi smo u gimnaziji imali (posao sam već i tome na nekoj temi), jednu prof. iz latinkskog i jednu iz muzickog... ne zna se koja je bila bolja. al bile kurv*tine, sponzoruše obe, vidjali smo ih u gradu u izlascima pijane uvek sa drugim tipovima, pokusavali neki ortaci da ih muvaju tako pijane, ali niko nije uspeo da uradi nesto, iako nisu bile mnogo starije od nas.
kad si ti klinac od 17-18, a one imaju tada rekao bih negde oko 25-30 u tim godinama je za njih ti bila velika razlika. a sad kad sa ove vremenske distance razmislim (krajem '90-ih se to dešavalo), pošto su uvek dolazile ili skroz uregnute ili u ultra kratkim suknjama verovatno im je prijalo to što znaju da ga učenici šilje na njih, podizalo im je ego, ništa drugo... 🤔

ok nadji mi jednu vest da je bila sa devojcicom z:mrgreen:
Komplikujes ....Devojcice imaju prva seksualna iskustva upravo sa drugom devojcicom.To mu dodje normalno (prijateljice spavaju jedna kod druge ), tako da nije vredno spomena.Seksualnost je promenjiva kategorija.Zene u internatu, ili u zatvoru, maze jedna drugu, u nedostatku izbora.Isto vazi i za muskarce

Dabogda tebi neka takva odredjivala jesi li smeker mangup ili ovo drugo.
Dete ja imam preko 50 godina i nemam više nikakve profesorke. Odškolovao sam se do doktorata, tako da nema nikakvih strogih edukatora kojima možeš da me plašiš.

Podržavam ženu 100% jer si postupio krajnje nesuvislo. Ko normalan piše po svom telu za test u školi, koji ti je andrak?

Dete ja imam preko 50 godina i nemam više nikakve profesorke. Odškolovao sam se do doktorata, tako da nema nikakvih strogih edukatora kojima možeš da me plašiš.

Podržavam ženu 100% jer si postupio krajnje nesuvislo. Ko normalan piše po svom telu za test u školi, koji ti je andrak?
Dab9gda ti ta u sledecem zivotu.
Ceka ona tebe videces. Spremi tablicu mnozenja.

ti uglavnom nisi opovrgao moju teoriju, samo spinujes z:mrgreen:
ti tražiš od mene da opovrgnem tvoju fantaziju! 😂 ako već tvrdiš da su lezbejke "bezgrešne", ti moraš to da dokažeš, a ne da na osnovu toga što "nema vesti o lezbejkama sa devojčicama" donosiš zaključak da su "one normalnije!"
seksualni zločini nemaju veze sa orijentacijom. nema "normalnijih" grupa, ima samo pojedinaca koji su seksualni prestupnici. jel znači da su svi hetero muškarci siledžije jer većinu silovanja izvrše muškarci? pa, naravno da ne!
uostalom, to što ti nisi pročitao vest da je neka profesorka imala sex sa učenicom, ne znači da se nikad ne dešava. možda mediji ne izveštavaju jer senzacionalizuju muške "žrtve" (tipa: "dečak sa učiteljicom? lucky guy!"), a kad je žrtva devojčica, možda se ne prijavi ili se prećuti. pored toga, lezbejke su manjina unutar manjine, pa je i više nego logično da će biti manje slučajeva samo zbog brojki.

kao što rekoh... 10ak slučajeva na par godina na 180 miliona žena u Americi je toliko zanemarljivo da je smešno uopšte praviti bilo kakve zaključke. to je ko da gledaš jedan loš film i kažeš: "svi filmovi ikad snimljeni su sr*nje!"

temeljiš celu "teoriju" na par nasumičnih vesti i praviš zaključke iz čistog nedostatka informacija. treba da malo proučiš kako stvarno funkcioniše statistika, metodologija, kritičko razmišljanje, donošenje zaključka na osnovu argumenta itd. onda možeš da kažeš da imaš svoju "teoriju" o nečemu. ovako, kolega, daleko je to od bilo kakve teorije :rtfm:
za sledeći ispitni rok da se bolje spremite :mrgreen:

verujem da si 50+, mogao bi ovim mladjim da objasnis termin 'andrak',
izraz koji je za ovu generaciju (studenata) negde iz praistorije ako su ga ikad culi.

Back