zena bre mora da bude pomalo luda
inace nije zena, no baba
pa, naravno da jesu dusho, al je pitanje na temi bilo dal su forumske zene frustrirane, a ne muskarci
nadam se da hocu
tj. nadam se da cu docekati babece godine
a, kakve to tacno veze ima sa bilo cime ovde?
pa kao ti si hot riba a postoje tamo neke BABE
baba neka kao stara zena koja je videla samo dedin. K jer je morala
a babe kad bi pricale svasta bi ispricale. i zato sto babe danas bas i nisu bitne koliko bi trebalo da budu i teraju se u geto.
mada nisam ni sama nesto s babama
a, kako si iz mojih postova na temu zakljucila da sam ja, ili da tvrdim za sebe da sam, neka hot riba, a ostale su babe?
bice da je to ipak samo tvoja projekcija mene, pitaj boga iz kojih razloga i na osnovu cega
ja sam sasvim obicna zena, pa prema tome podjednako isfrustrirana kao i svaka prosecna forumasica/zena, mislim ni manje, ni vise...
a, kad sam govorila o tom nekom ludilu i "babama:, vise je bilo figurativno, u smislu da zena koja nema bar malo ludila u sebi lici na babu, previse ustirkana, previse sputana, previse stegnuta, previse odustala od zivota, previse digla ruka od svega, previse zaboravila kako je to biti devojcica, previse ozbiljna, bliza grobu, no zivotu..imas takvih i sa 20 godina....takva zena po meni nije zena, nikada ne dostize svoj maximum, jer nikada potpuno ne spozna i ne oslobodi sebe....ne zna svoje limite, ne zna svoje granice, ne zna svoje zelje, ne zna sebe..."baba"u posprdnom smislu i nimalo me nije briga ako zvuci sexisticki, ili omalovazavajuce...imas zene od 70 godina koje jos uvek imaju pomalo vragolast pogled, pomalo su devojcice...zena nikada ne sme da izgubi taj deo sebe....
eto, to sam htela da kazem, al nisam znala da moram ovako eksplicitna da budem
i da uvek postoji neko na krsti ko jedva ceka da shvati pogresno....