Da li su forumske žene isfrustrirane?

Da li ste zadovoljni stanjem ovog dela?

• Dam ja sam submisivan i ovo mi je način da kroz patnju dodjem do ...

• Ne, ovde svratim samo da vršim nuždu bez povlačenja vode

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hmm, ne bih rekla
il si od onih sto se jednom zahebu sa takvom zenom
il si od onih drugih sto samo takve zene traze
mislim, ne ti, vec generalno neki muskarac

Не сматрам ја то уопште неким посебним захебом, већ врло корисним искуствима за надоградњу.
Мушкарци које такве траже или се плету у њихове мреже су мазохисти... треба волети лудило и агресију, а и превртљивост у једном.
Просто је све негативно, знаш?

Не сматрам ја то уопште неким посебним захебом, већ врло корисним искуствима за надоградњу.
Мушкарци које такве траже или се плету у њихове мреже су мазохисти... треба волети лудило и агресију, а и превртљивост у једном.
Просто је све негативно, знаш?

pa, zavisi kakav je muskarac, koliko je jak kao licnost, koliko je iksustven, i koliko je doticna opicena
neko ce to prigrliti kao super zivotno iskustvo, izvuci pouku, nauciti mnogo, oni slabiji umeju da se slome

pa, naravno da jesu dusho, al je pitanje na temi bilo dal su forumske zene frustrirane, a ne muskarci

nadam se da hocu
tj. nadam se da cu docekati babece godine
a, kakve to tacno veze ima sa bilo cime ovde?

pa kao ti si hot riba a postoje tamo neke BABE
baba neka kao stara zena koja je videla samo dedin. K jer je morala
a babe kad bi pricale svasta bi ispricale. i zato sto babe danas bas i nisu bitne koliko bi trebalo da budu i teraju se u geto.
mada nisam ni sama nesto s babama

ma u svakom vidis ono sto trazis, uzmi nekog ko je super kao normalan i bolje ga osmotri i naci cesh isto ludilo neko. i ako potenciras to ludilo eto ti ludaka

i masa tih ljudi shto deluju kao supernormalni i na mestu mislim da dobar deo njih krije neku zaebanu patnju koja ih drzi. jedino kad oni profitiraju od toga pokvare se i vise nisu interesantni

ili neko od tih kao ludaka, obrati paznju malo bolje i zapazicesh proracunatost.
osim nekih bash dosadnih ali ti ce mozda da poubijaju rodbinu ili zapate tumor i umru i niko da ih se ne seca ali tu su ostali propustili zabavu

zena bre mora da bude pomalo luda
inace nije zena, no baba

a ti kao neces biti baba

pa, naravno da jesu dusho, al je pitanje na temi bilo dal su forumske zene frustrirane, a ne muskarci

nadam se da hocu
tj. nadam se da cu docekati babece godine
a, kakve to tacno veze ima sa bilo cime ovde?

pa kao ti si hot riba a postoje tamo neke BABE
baba neka kao stara zena koja je videla samo dedin. K jer je morala
a babe kad bi pricale svasta bi ispricale. i zato sto babe danas bas i nisu bitne koliko bi trebalo da budu i teraju se u geto.
mada nisam ni sama nesto s babama

a, kako si iz mojih postova na temu zakljucila da sam ja, ili da tvrdim za sebe da sam, neka hot riba, a ostale su babe?
bice da je to ipak samo tvoja projekcija mene, pitaj boga iz kojih razloga i na osnovu cega
ja sam sasvim obicna zena, pa prema tome podjednako isfrustrirana kao i svaka prosecna forumasica/zena, mislim ni manje, ni vise...
a, kad sam govorila o tom nekom ludilu i "babama:, vise je bilo figurativno, u smislu da zena koja nema bar malo ludila u sebi lici na babu, previse ustirkana, previse sputana, previse stegnuta, previse odustala od zivota, previse digla ruka od svega, previse zaboravila kako je to biti devojcica, previse ozbiljna, bliza grobu, no zivotu..imas takvih i sa 20 godina....takva zena po meni nije zena, nikada ne dostize svoj maximum, jer nikada potpuno ne spozna i ne oslobodi sebe....ne zna svoje limite, ne zna svoje granice, ne zna svoje zelje, ne zna sebe..."baba"u posprdnom smislu i nimalo me nije briga ako zvuci sexisticki, ili omalovazavajuce...imas zene od 70 godina koje jos uvek imaju pomalo vragolast pogled, pomalo su devojcice...zena nikada ne sme da izgubi taj deo sebe....
eto, to sam htela da kazem, al nisam znala da moram ovako eksplicitna da budem
i da uvek postoji neko na krsti ko jedva ceka da shvati pogresno....

napisala sam da to sto ti vidis da je neko "lud" ili nije "lud" da je to tvoj ili neciji pogled i da ako malo bolje pogledash

da ces u tom nekom videti i suprotno. to je mozda za diskusiju. npr ti si mozda "luda" na forumu i pises kao saljive poruke. ali negde ipak radis. i tamo si verovatno vrlo "dosadna i ozbiljna" inace bi te verovatno izbacili.

ili imas na poslu neku dosadnu babu, ali ti s njom provodis mozda par sati dnevno, a kod kuce ko zna sta ona radi, nemas pojma. svako ima vishe lica

pa negde si pisala da si hot riba mozda implicitno ili mi je tako ostalo

ako nista probaj oslobodjeno da se prosetas pored rulje muskaraca mislim da je tu bolje da budes dosadna

napisala sam da to sto ti vidis da je neko "lud" ili nije "lud" da je to tvoj ili neciji pogled i da ako malo bolje pogledash
gde si to napisala, daj link

da ces u tom nekom videti i suprotno. to je mozda za diskusiju. npr ti si mozda "luda" na forumu i pises kao saljive poruke. ali negde ipak radis. i tamo si verovatno vrlo "dosadna i ozbiljna" inace bi te verovatno izbacili.
niko na forumu ne moze da bude ono sto bar malo nije u realu (a, ja mislim i malo vise), tamo gde radim sam ozbiljna kad treba, saljiva kad mogu

ili imas na poslu neku dosadnu babu, ali ti s njom provodis mozda par sati dnevno, a kod kuce ko zna sta ona radi, nemas pojma. svako ima vishe lica
svako ima vise lica, tacno, al onaj ko od 9 do 5 ima iskljucivo jedno, a posle 5 drugo i sa kime npr. radis godinama,svaki dan po 8, ili vise sati, a ni ne osetis to "drugo"ili "n-to"lice, taj nije normalan

pa negde si pisala da si hot riba mozda implicitno ili mi je tako ostalo

pa, valjda moz da razlucis kad se neko zeza? da sma hot rriba, sigurno ne bih rekla "ja sam hot"
ponavljam, sasvim sam obicna zena
ako nista probaj oslobodjeno da se prosetas pored rulje muskaraca mislim da je tu bolje da budes dosadna

ovo nisam razumela ni malo...

e ovo se svadjamo bez veze :I ok svadjam se bez veze ??

neki su ljudi temperamentniji i seksualniji a neki nisu valjda je rpirodni zakon da ih ovi prvi maltretiraju jer ih se plase

pa, ne svadajamo se bre, pricamo
sto bi se svadjale? zato sto razlicito gledamo na stvari?
nisam ja u tom fazonu...
ja sam za ono misli kako hoces, al pusti druge da to isto rade i samo nemoj da mi naturas svoje misljenje
sve ostalo mi je ok

pa nisi rekla da si hot direktno nego nekako implicitno

aha pa posto nisi rekla onda jesi hot : ))

babe nose veliki bol u sebi i oslobodjene im ga samo dodaju da ih boli josh vise. to je valjda zenska surevnjivost. ono bitka za muskarce

za rulju: pa kao neka zena to je ta oslobodjena seksi. ali imas situacije kad je vise nego pozeljno to da krijes npr prolazis pored nekih razularenih muskaraca

pa nisi rekla da si hot direktno nego nekako implicitno

aha pa posto nisi rekla onda jesi hot : ))

babe nose veliki bol u sebi i oslobodjene im ga samo dodaju da ih boli josh vise. to je valjda zenska surevnjivost. ono bitka za muskarce

za rulju: pa kao neka zena to je ta oslobodjena seksi. ali imas situacije kad je vise nego pozeljno to da krijes npr prolazis pored nekih razularenih muskaraca

ma, to hot zbog avatara sigurno :lol:
svaka zena ima neku bol, sto mislis da je samo babe imaju?
one sto su lude, mogu imati jos vecu bol u sebi
a, i one "öbicne""
eto, dal bi meni dala neku bol, kad kazes da saljivo pisem?
a, ovo za rulju-sta znam..ne prolazim cesto kroz rulju...ne volim je i klonim je se, bilo muska, bilo zenska, bilo mesovita

zato sto je jedna od osnovnih boli Niko me nece

pa imash neku bol, izradio te neki opaki vrshnjak u 27. godini nije pao na tvoje chari vec te je ladno oladio i od tad moras to da nadoknadish

lupetam. ma nemash bol, kako kad si obichna seksi oslobodjena riba, ne znam kako tako neko moze da ima bol to mi nikako nije jasno :I

Nema teme na muškom delu gde se jedne te iste ne petjaju i ne kokodaču budalaštine.
Da li je to način da skrenu pažnju na sebe tj da se nabacuju autoru ili samo da se oglase da su slobodne i da ne znaju šta će od viška slobodnog vremena?
Šta to svrbi naše forumašice a nisu muškarci ali mož da pomognemo?

Ide li još nekom muškarcu na polni organ ovako organizovan degenerični muški deo?
Koliko latentaća i submisivaca smatra da je ovo ok uredjeno i da će povladjujući ćurki doći do malo vlažne unutrašnjosti?

Kako smo došli do ove faze da burno reaguju na svaku provokaciju upućenu na njihov račun dok za provociranje muškaraca pojedine dobiju orgazmične talase?

Da i su tome kumovali njihovi roditelji?
Da li je reč o seksualno stasalim ali neiskusnim pa ih sve svrbi? Ne bih rekao, vrlo su matore za takvo ponašanje...

Da li su same sebi zacrtale nerealan model života koji niko ne može da im ostvari pa umesto da krive sebe njima sad kriv ceo svet?
Da li su odrasle bez zaštite oca? To može da bude zeznuto...
Da li su se svadjale sa majkom? To nikad neće imati poštovanja sem prema sebi...
Da li su od neke druge nama strane kulture gde vlada matrijarhat jer odredjuju pripadnost po ženskom roditelju a ne po nosiocu genetskog materijala?

U čemu je syeb zapravo?
Šta misle muškarci?
oš pitanje po pitanje da obrađujemo, il odgovor u globalu...?

...sve to što si opisao po malo...a najviše to što ih je neki muškarac nasankao ili driblao ili jebbao u mozak ili maltretirao, pa su se namnožile frustracije...

Back