Desno ambasador Engleske u Sarajevu.Ovaj levo nije bitan za temu.Da li se ovaj tipičan pripadnik engleske nacije može smatrati i pripadnikom bele rase ? Ja sam mišljenja da ne može.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ни по оцу, ни по матери нису Срби..Jesu i Englezi su Srbi.
ни по оцу, ни по матери нису Срби..
уосталом Енглези су изразито ружан народ
Sta god da su, visa su rasa, u odnosu na tebe, Glu...tj.... Grubane.![]()
Desno ambasador Engleske u Sarajevu.Ovaj levo nije bitan za temu.Da li se ovaj tipičan pripadnik engleske nacije može smatrati i pripadnikom bele rase ? Ja sam mišljenja da ne može.
![]()
Amebe, Srbe pa dinosaura.Avi beli ljudi potiču od nas Srba.
Jesu i Englezi su Srbi.
Па и треба да падну разред кад нису похађели интернет школу на сајту Видовдан. Ово су белци:Teška tema...
Ima da na njoj padne cijeli razred specijalne škole skupa sa direktorom i čistačicama..
To je činjenica.Molim te ne vredjaj
Amebe, Srbe pa dinosaura.
Teška tema...
Ima da na njoj padne cijeli razred specijalne škole skupa sa direktorom i čistačicama..
Sta god da su, visa su rasa, u odnosu na tebe, Glu...tj.... Grubane.
А што не може и пиргав чоЕк је бјелац мој ти није црњац шта зезаш ти мој побро?!Desno ambasador Engleske u Sarajevu.Ovaj levo nije bitan za temu.Da li se ovaj tipičan pripadnik engleske nacije može smatrati i pripadnikom bele rase ? Ja sam mišljenja da ne može.
A sto je to bitno?! Nisu ni Japanci. Nisu ni Indijci. Pa sta?![]()
![]()
Opa, vid trandže sa Kopakabane .