Da li su Device emotivno hendikepirane?

Vaga nema ideal nema emociju nema dar za filozofiju.Vaga je komfor kao i Bik koriscenje drugih za svoje sebicne potrebe al na lijep i diplomatski nacin da to niko ne ukapira.
Ja baš mislim da Vaga nema mir, niti balans a stalno ga traži. Kao osoba sa naglašenom Vagom, mogu da kažem da sma primetila da osobe sa naglašenom Vagom uglavnom vode dvostruki život. Ili su razvedene, ili su im roditelji razvedeni, ili... U svakom slučaju ceo život žive dva ekstrema, i pokušavaju da balansiraju između dva sveta. Nema veze da li je emocionalno ili fizički... U svakom slučaju znak koji je jako teško breme za poneti.

A želimo prijatnost i ravnotežu, da...

Gledaj to ovako Jerotic cuveni psihijatar rodjen je u znaku Lava i sada ti ili bilo ko kada vidi njegovo ponasanje nikada ne bi rekao da je taj covjek Lav u natalu skroman miran darezljiv milosan svi ga vole.Kada uzmes da on ima Mjesec u Raku to ga jasno mnogo vise opisuje to govori da je on dobra dusa i dobar covjek ima zdrav Mjesec.On citav zivot je istrazivao podsvjest covjekovu npr a to ce jasno simbolizovati znak Raka podsvjest naravno Mjesec u Raku daju da njega svi vole.Mjesec u Raku ce dati da je on bio jako vezan za svoju Majku.Dok Mjesec u Jarcu je neko ko je jako vezan za Oca npr.Mjesec je cudo
Mesec u Raku uopšte ne znači "zdrav" Mesec. Nijedan Mesec nije nezdrav.
Rak je znak koji ume da manupuliše u socijalnim interakcijama. Sebičan znak koji se jako dobro štiti od spoljašnjih uticaja, i ne troši se mnogo na druge, osim ako to nije neko njegov.
Ovo "svi ga vole" baš opisuje Lava, pogotovo Sunce u Lavu.
I Mesecu Raku svi vole, ali ni jedno ni drugo ne znači da su to zdrave pozicije. I Sunce u Lavu ima svoje momente, kao i taj Mesec u Raku.
Nijedan znak nije idealan, svaki ima svoje osobine. Nema najboljeg i najgoreg.
Meni lično je najlepši Mesec u Škorpiji iako znam da je jako težak za osobu, ali smatram da takve osobe imaju iskrene emocije, najiskrenije.

Ja baš mislim da Vaga nema mir, niti balans a stalno ga traži. Kao osoba sa naglašenom Vagom, mogu da kažem da sma primetila da osobe sa naglašenom Vagom uglavnom vode dvostruki život. Ili su razvedene, ili su im roditelji razvedeni, ili... U svakom slučaju ceo život žive dva ekstrema, i pokušavaju da balansiraju između dva sveta. Nema veze da li je emocionalno ili fizički... U svakom slučaju znak koji je jako teško breme za poneti.

A želimo prijatnost i ravnotežu, da...

Mesec u Raku uopšte ne znači "zdrav" Mesec. Nijedan Mesec nije nezdrav.
Rak je znak koji ume da manupuliše u socijalnim interakcijama. Sebičan znak koji se jako dobro štiti od spoljašnjih uticaja, i ne troši se mnogo na druge, osim ako to nije neko njegov.
Ovo "svi ga vole" baš opisuje Lava, pogotovo Sunce u Lavu.
I Mesecu Raku svi vole, ali ni jedno ni drugo ne znači da su to zdrave pozicije. I Sunce u Lavu ima svoje momente, kao i taj Mesec u Raku.
Nijedan znak nije idealan, svaki ima svoje osobine. Nema najboljeg i najgoreg.
Meni lično je najlepši Mesec u Škorpiji iako znam da je jako težak za osobu, ali smatram da takve osobe imaju iskrene emocije, najiskrenije.
:heart:

Pravi razliku izemdju razlicitih i suprotnih znakova jel suportni se nadopunjavaju a razliciti su 2 svijeta ovan i riba nemaju nista zajednicko ali bas nista to su 2 svijeta Ovan je vatreni riba to nije,ovan je muski znak riba to nije,ovan je kardinalni znak riba to nije,ovan je zivotinjski znak a riba je nijemi znak tako da to je najrazlictiji znak od ovan riba, e sada suprotni znak je onaj ciji je najveci kvalitet da ispravi tvoju manu ako je ovnu najveca mana sto je iskljuciv on od vage moze da nauci da bude tolerantan i to je lijepo ali nije da vaga i ovan nemaju zajednickih stvari imaju oba znaka su muska i oba su kardinalna
Kakva je dupla Devica sa Mesecom u vodoliji u 11 kući, merkurom u Lavu, Marsom u ovnu u 1 kući i Venerom u raku u 6 kući?

Back