Da li su debele ribe 'lake' ribe...

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pera_Zdera:
Ne nisu lake.
Debele osobe cesto pate od mnogih ...hmm...nije bolesti...ali fizickih opterecenja organizma...pa treba tu silnu krv napumpati u sve krajeve adekvatno...pa na osnovu toga...zelja kod debelih je cak i manja nego kod mrsavih.....

Ali postoji i drugi aspekt...svesnost svojih mana i sposobnosti, veci strah od samoce...pa onda vise cene kad ih neko muva ili kad dobiju nekog...

da, jesu lake.

uradi eksperiment....jednu mrsavu i jednu debelu. daj obema iste konstante. pa da vidimo koja ce prva da te prigrli u njeno medjunozje ;)

fact: muskarcu brze treba da svrsi sa bucom....go figure why. kazu da se podsvesno ne opterecuje da li je dobar ili ne....

shiba:
da, jesu lake.

uradi eksperiment....jednu mrsavu i jednu debelu. daj obema iste konstante. pa da vidimo koja ce prva da te prigrli u njeno medjunozje ;)

fact: muskarcu brze treba da svrsi sa bucom....go figure why. kazu da se podsvesno ne opterecuje da li je dobar ili ne....
Verujem da je ovo zadnje tacno...ali ipak se nesto ne palim na buce...jbg...nista od experimenta...

shiba:
da si na pustom ostrvu sa jednom zenom, dlakovom, neobrijanom, golom....sta mislis meso sta bi se desilo?

it's not up to you....
Ljack...srecom pa nisam...
No kontam ja da su i buce ljudi i da one imaju potrebu...a ima i ko to voli...

Vic
Nasli broski dnevnik
(e sad je to sve detaljno pricano kao svakodnevni odlomci iz tog dnevnika ali ja cu skratiti)
Bio brodolom
Przivelo 30 mornara i jedna kuvarica
Bila je extra ruzna i debela, niko je nije hteo
Ma nije ni toliko ruzna
Ma ok je
Ma super je
Svi je hoce
Razbolela se
Umrla je
Sahranili je
Iskopali je
:wink:

latica:
Jos jedna glupava sovinisticka prica.Oprilike svaki tip koga sam upoznala zna jednu takvu lovacku pricu:drug mog druga,i tako njih trojica dohvatili nju...bla bla.Ne kazem da se te lovacke price ne dogadjaju nikom,samo se ne desavaju tako cesto kao sto se prica,te se ne moze ni izbliza uzeti za pravilo.

Jeste glupava sovinisticka prica, ali kao sto vidis svako je pun takvih prica. Koliko god sve ribe to poricale...

Po odgovoria mi je jasno da to JESTE tako... :lol: :lol: :lol: :lol:

dzaftara:
Da li ti stvarno mislis da ima pravila koja se prenose sa kolena na koleno?
(NPR: Moj deda je imao que-ratsch do kolena, i moj tata, a bogami, i ja)...
Svaka osoba je za sebe licnost, celovita, nedeljiva, nemoj sada da te poucavam matematici (deljenje i to).
Nego, kakav je tvoj licni iskusni referentni okvir? Sta se tebi licno desava(lo)?
Da li bi to hteo da smuvas neku debelku? Bolje trazi savet na tu temu....

Bas lepo od tebe sto hvalis svoga 'konja' znas kako se kaze... :lol: :wink:

Ово нема везе са дебелим девојкама, али је применљиво.

Најбољи афоризам који сам икада чула:

"Ружна жена ће вас преварити првом приликом, из страха да јој се друга неће указати."

Неки су у позицији да бирају, неки баш и нису. Толико о теми. Има ту нечега, мада је далеко од општег правила.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back