Kakvo je vase misljenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam iskustva sa muškarcima van Balkana, ali mislim da našim ženama ma koliko kukale na balkanske momke ipak dijelom prija ta njihova narav i da se teško naviknu na nešto drugačije.
Kojoj zeni je potreban kilavi metroseksualac
Hoces da kazes da samo "kilavi metroseksualci" postuju zene?
Kakvo je vase misljenje?
Ma kakvi sovinisti,vidis da forumasimo i ostavljamo postove na pdf "zene"
Moj deda ne bi ni pogledao forume i slicne gluposti,e to je bila muskarcina a ne kao mi ovde![]()
Kojoj zeni je potreban kilavi metroseksualac, koji ne sme ni da joj kaze da mu donese pivo iz frizidera?
Mislim, alo...![]()
I ja se pitam.![]()
Sad bi´ nesto kaz´o, al´ necu da budem prost tj. nisam trenutno toliko kreativ da smislim kako bih to rekao na lepsi nacin a da me ipak razumes jasno.
Probaj na engleskom.![]()
mislim da našim ženama ma koliko kukale na balkanske momke ipak dijelom prija ta njihova narav
You´ve never tried a serbian dick.
Hoces i na nemackom ako mislis da je finije od srpskog?![]()
Zene na Balkanu nemaju samopostovanje pa je logicno sto im prija muski sovinizam.
Kakvo je vase misljenje?
Kakvo je vase misljenje?
zavisi sta je zapad, naravno da su nemci mozd amalo manje sovinisti, mozd ai francuzi, moazda je kod engleza vec drugacije, poljaci su slicni nama
svajcarci isto su manje od nas
u sustini oni snose vise posledica od nasih muskarca jer ce ga zena odjebati na sigurnom je dok nase trpe a i tako su vaspitane sto rece kei traze osobine koje su videle kod oca