Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto sam razmisljao i meni neke stvari nisu bas najjasnije, oprostite na mojo slaboj intelektualnoj moci
Da li stvarno mislite da je uopste moguce biti u braku u kome par ima sexualne odnose samo medjusobno. Ja iskreno sebe ne bih mogao tako da zamislim u braku, tj da imam jednu zenu do kraja zivota od tadaMislim, mozda ce moje misljenje vremenom da se promeni, mozda nece ne znam, ali pitam se, tj pitam vas koji ste u braku, da li vam nekada stvarno dosadi da spavate sa svojom zenom/svojim muzem i pozelite da se bacite nekoj drugoj/nekom drugom samo zbog sexa
Unapred zahvalan sto se spamujete![]()
...procice te s' godinama...i ja sam tako mislila...pa sam se promenila![]()
...licasce koje se cudi? Hm...pa ja nisam mislila iskljucivo na hm.."to" vec na monotoniju bilo koje vrste...kao klinka sam bila sklona da sazvacem suprotan pol brzo i jednostavno mi dosadi pa bih menjala momka sa kojim izlazim dok sada mislim da sam sposobna da volim i budem samo sa jednom osobom zauvek i da ne pozelim nikog drugog
![]()
ni mene?![]()
Nesto sam razmisljao i meni neke stvari nisu bas najjasnije, oprostite na mojo slaboj intelektualnoj moci
Da li stvarno mislite da je uopste moguce biti u braku u kome par ima sexualne odnose samo medjusobno. Ja iskreno sebe ne bih mogao tako da zamislim u braku, tj da imam jednu zenu do kraja zivota od tadaMislim, mozda ce moje misljenje vremenom da se promeni, mozda nece ne znam, ali pitam se, tj pitam vas koji ste u braku, da li vam nekada stvarno dosadi da spavate sa svojom zenom/svojim muzem i pozelite da se bacite nekoj drugoj/nekom drugom samo zbog sexa
...eh sada...zavisi od puno faktora...mozda tajno da niko ne vidi
Itekako se mogu zamislit sa jednim muškarcem do kraja života. Ono..peace of cake.![]()
Moguce je naravno ako se ozenis sa onom koju volis ili koja te fizicki uzbudjuje, ispunjava tvoja ocekivanja , koja voli sebe i ne obazire se na to sta ce "svet" reci nego se i dalje pred tobom ponasa kao tvoja devojka pa kao takva se doteruje , licka , macka, fantazira i to deli sa toboma to isto i ti radis
![]()
![]()
znam neke sto se zale da ni u vezi nemaju seks
zar ljudi u braku to uopste rade?
A šta tek reći za veze u kojima je seks loš...
Ajde da te ne nerviram
Pomislila jesam,uradila nisam nikada i mislim ni da necu.Prevara u braku poteze neke druge probleme kojima ne bih izlagala svoju decu zbog nekoga ko mi je pruzio dobar sex jer je meni bilo dosadno.
Pa zar ima takvih?![]()
Ne smem da odgovorim, bije me loš glas... etiketiran sam![]()
Hmm... naravno da oboje, i pored ne znam koliko velike ljubavi, požele promenu u sexualnom životu. E, sada... neko to i ostvari, tajno ili čak i obelodani i rasturi brak, a nekome ostane sve to u domenu masturbacijeJeste moguće, biti odan i veran svom životnom partneru... ali samo fizički, mentalno ne. Koja ti ovde napiše kako to nije tačno i sl., da je ljubav jača i pobeđuje sve i fiziku i um... znaj da laže
![]()