Da li ste zaplakali ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

CheesyWheesy

Zainteresovan član
Poruka
214
Da li ste zaplakali tokom ili posle gledanja filma Titanic?
Ja jesam, prva dva puta kada sam ga gledao bio sam mali mozda 9 godina sam imao tada sam se bas otkinuo od plakanja a narednih 10 puta nisam bas nesto mozda suzu ili dve, ali pre neki dan kada sam ga sam u sobi odgledao daleko od tudjih ociju plakao sam ko mala beba. Jedan moj ortak mi banuo i video me rasplakanog pitao me sta mi je i ja mi rekao pa me sada drustvo zeza :P

...vrlo zanimljivo ali nisam...inace placem dok gledam filmove, neke i pamtim po plakanju...ali Titanic me nije toliko dodirnuo valjda...ne ide Kamerun, efekti, Leonardo i plakanje u isti kos...ne znam zasto mi je sve vreme bio Terminator na pameti dok sam gledala Titanic, valjda zbog efekata...nemam pojma...Secam se da sam plakala najvise na Duha i Osvetu...

Da li ste zaplakali tokom ili posle gledanja filma Titanic?
Ja jesam, prva dva puta kada sam ga gledao bio sam mali mozda 9 godina sam imao tada sam se bas otkinuo od plakanja a narednih 10 puta nisam bas nesto mozda suzu ili dve, ali pre neki dan kada sam ga sam u sobi odgledao daleko od tudjih ociju plakao sam ko mala beba. Jedan moj ortak mi banuo i video me rasplakanog pitao me sta mi je i ja mi rekao pa me sada drustvo zeza :P

Koja si ti *****:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
I jos ides okolo i pricas to:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

nisam, sjedala sam na ivici tokom one scene kada leonardo tone u vodu i samo cekala kada ce da ispliva vani,
scepa onu zensku i udavi je
bio bi to bas dobar horor film
sacica prezivjelih po plutajucim ostatcima i u barkama + gomila zombifikovanih ljudi oko njih <3
steta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back