Da li ste za zajedničku ligu?

Da li ste za zajedničku fudbalsku ligu od klubova iz bivše Jugoslavije?

• Da

• Ne

• Nisam siguran

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Okosnicu timova u proslosti su cinili Crnogorci...ne vidim ni da je danas nesto drugacije...ili vam je Burzanovic los?! Ili tvojim rivalima Jovetic?! Zato pusti price o nacionalizmu...mi smo uvijek imali dobre fudbalere...kao i vi...i zajedno smo bili najjaci...a sad vam se reprezentacija ne moze sastaviti za razliku od nase...opet neka koincidencija...ili mozda imamo srece?!:roll:

Nekada da a danas???
Naš fudbal je očajnog kvaliteta ali je zato vaš-katastrofa (pratim koliko mogu vaš fudbal).
Najbolje se to vidi po tabelama od 1992 do 2005 i stvarno ne znam šta ste vi to ostvarili i kakav ste to boljitak doneli tada na našim prostorima.
Repka nam jeste loša (trenutno) ali po čemu vi to sada treba da se dičite?????

ti izgleda ne pratis Srpsku ligu
npr. teren Borca iz Cacka ima deo koji je potpuno bez i jedne travke
OFKov stadion je oranje, Zvezda je sad svoj malo poboljsala, Partizanov je dobar dok ne padne kisa, a kad padne tu vise nema igre, Vosin nesto slicno itd.
svi ostali tereni ili su premeki ili pretvrdi
ja znam da su kod vas tereni ocaj zivi, ali ovde su samo malo, ali malo bolji
zbog bezbednosti sam protiv ovakve regionalne lige, kvalitet se ne bi nesto podigao, jer nema ko da ga da, a imam neki predosecaj posto smo kao Srbi neslozni da bi ga izduvali
mozda bi bili interesantni neki Balkanski turniri u pripremnom periodu

Kad se uzme u obzir da bi u tom takmicenju igrali samo Zv(ij)ezda, Partizan i Vojvodina...onda shvatas sta hocu da kazem;)

Што даље од овакве лиге !!! :rtfm: :rtfm:

Овакво такмичење би било сулудо. Да, подигао би се квалитет фудбала, али би за тим испаштала и Србија и њен (већ) напаћени фудбал. Ово такмичење би само донело нове жртве и стварање нових тензија између земаља...

Још једном кажем, хвала лепо, али што даље од нас :!::!:

Ti bas uzivas u samostalnosti...dicis se teniserima koji su i nasi...i dicis se Serifovickom koju ste izvrgavali ruglu do skoro...interesantno...iskreno ni nama nije lose od kad smo samostalni ali iskreno ne vidim da nam cvjetaju zemlje...

@Tema jesam za regionalnu ligu...tu bi crnogorski fudbaleri najbolje pokazali koliko vrijede...jer treniraju na veoma losim terenima...kada bi se prosetali terenima zemalja komsija bili bi znatno bolji...

Dicim se i Beogradskom Arenom, i organizacijom Eurosonga, potuceni su svi rekordi. Cime se vi dicite?

Back