da li ste za uvodjenje kamera u porodilistima,itd...?

gost 189815

Iskusan
Poruka
5.826
sad na sajtu kradja beba,stoji ovo obavestenje...
Pogledajte prilog 343386
generalno vise puta sam razmisljala kad bi se poradjala da bi zelela ili da neko bude non stop u prisustvu bebe,ili neka kucna varijanta,ili neke kamere u bolnici...
e sad sto se tih kamera tice ja sam za to(ali ovo ostalo sto je navedeno na slici mi ne zvuci daleko od istine al to nije tema..)
s druge str verovatno su i pored istih moguce razlicite malverzacije...
i sad dal se u danasnje vreme brinete sta ce biti sa vasom bebom posle porodjaja? ili treba slepo verovati da se oni slepo drze zakletve...:think:

a šta...kamere će da vide broj na bebinom krevetiću ?
tamo se muva s papirima, prethodno se sve spremi pa na kraju sama krađa
tako da tu kamere ne verujem da će mnogo da pomognu
ne znam ja sam nekako razmisljala da od porodjaja do sobe gde su bebe kamera non stop prati osobu,pa se vidi ko je nosi i gde je spusta sve dok je majka ne pruzme...
i da su te kamere aktivirane i nocu i da uvek imas pristup istim..

ma jebbo bi im ja mater svima,
nema potrebe da se stavljaju kamere svuda,
vec je bitno da se zna ko ulazi i zbog chega ulazi u bolnicu...
i ne samo bolnicu, shkolu, vrtic, dom zdravlja...
kradu se deca i na drugim mestima...
o gestapovskim metodama, chipovanju i ostalo necu ni da pricham,
to je tek boleshtina kakve nema i u kakvu nas guraju ovi smradovi i ustashe na vlasti...
nebitno...
kamera mozhe da bude na ulazu, da se svako ali svako legitimishe na ulazu i izlazu,
da se drzhimo vec postojecih pravila, a ne da izmishljamo nova koja ce se takodje selektivno primenjivati...

al zar nije bolje da imas kameru svuda da znas kome konkretno da objasnis svoje nezadovoljstvo..:cool:

ne treba ti kamera...
uhvatish lepo doktora, pre nego se zhena porodi,
objasnish mu da ti je Sretko Kalinic bliski rodjak i da ste zajedno prouchavali metode tranzhiranja i seckanja,
i da je najbolje za njega lichno, a posle i za njegovu porodicu, da sa tvojom bebom bude sve kako treba,
jer u suprotnom mozhe svashta da se desi...
to mu naravno kazhesh u 4 oka bez svedoka, razvuchesh veeeliki i nenormalni osmeh,
i shvatice te vrlo vrlo ozbiljno...

ne treba ti kamera...
uhvatish lepo doktora, pre nego se zhena porodi,
objasnish mu da ti je Sretko Kalinic bliski rodjak i da ste zajedno prouchavali metode tranzhiranja i seckanja,
i da je najbolje za njega lichno, a posle i za njegovu porodicu, da sa tvojom bebom bude sve kako treba,
jer u suprotnom mozhe svashta da se desi...
to mu naravno kazhesh u 4 oka bez svedoka, razvuchesh veeeliki i nenormalni osmeh,
i shvatice te vrlo vrlo ozbiljno...
:rotf:

ne znam ja sam nekako razmisljala da od porodjaja do sobe gde su bebe kamera non stop prati osobu,pa se vidi ko je nosi i gde je spusta sve dok je majka ne pruzme...
i da su te kamere aktivirane i nocu i da uvek imas pristup istim..

dobra ideja
i da se omoguci prisustvo neke bliske osobe porodjaju(ako ne moze otac onda neko drugi)
bez naplate i drugih nebuloza
a ne posle beba umrla, blabla

i obavezno omoguciti roditeljima da VIDE telo bebe i da im se dozvoli da je uzmu i oni je sahrane
a ne one price kao ne moze da vidi,da sahrani...kao to drzava radi....ma nemoj!

dobra ideja
i da se omoguci prisustvo neke bliske osobe porodjaju(ako ne moze otac onda neko drugi)
bez naplate i drugih nebuloza
a ne posle beba umrla, blabla

i obavezno omoguciti roditeljima da VIDE telo bebe i da im se dozvoli da je uzmu i oni je sahrane
a ne one price kao ne moze da vidi,da sahrani...kao to drzava radi....ma nemoj!
meni je najveca nebuloza u zivotu bila kad sam cula da ne mozes da vids telo deteta,mislim gde jos to ima u svetu?:roll:
mislim koji je njima osnov za to?

Back