donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Да знаш да хоћу а и сигурна сам да ће видети овај твој пост, ако досад није!
Што волим кад ме зовете "модла"Да мењам ник, а?
![]()
možda da budeš MILI MODLA ili MILA MODLA

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да знаш да хоћу а и сигурна сам да ће видети овај твој пост, ако досад није!
Што волим кад ме зовете "модла"Да мењам ник, а?
![]()
Joj Mili sta ti rade ovi modovi i admini... strasno![]()
Да ли и за мачке да уведемо групе, као за псе по FCI? Шта мислите? Смех, Вилус, остали?
Mozda samo nekoliko grupa, tipa: persijske, ruske, angorske, domace i ostale. Mislim da ovde nema bas tako mnogo pravih rasnih maca da bi imale sopstvene grupe, a ona najbrojnija grupa nije po FCI
Već ima nekoliko tema vezanih za određenu rasu mačaka. Očekujem da će se pojaviti nove teme, ali teško da će ih biti toliko da sad pravimo grupe i razvrstavamo ih.
Mace su u mnogo povoljnijem položaju od pasa - uglavnom se neguju "mešanci".
Možda samo na domaće, kratkodlake i dugodlake. Mada nekoliko tema već ima.
Могли би онда да направимо подкатегорије на домаће, краткодлаке и дугодлаке па у оквиру њих распоредимо врсте типа сијамска у дугодлаке, плава у краткодлаке, ...? Ух ал сам га закомпликовала уместо да поједноставимо.У сваком случају, свиђа ми се идеја.
![]()
Могли би онда да направимо подкатегорије на домаће, краткодлаке и дугодлаке па у оквиру њих распоредимо врсте типа сијамска у дугодлаке, плава у краткодлаке, ...? Ух ал сам га закомпликовала уместо да поједноставимо.У сваком случају, свиђа ми се идеја.
![]()
Čitam ove predloge za mačke i mislim upravo ovo što si rekao. Taman se spremam da to i napišem, kad "pajče" bio brži.Obratite paznju da ne napravite mnogo podkategorija..to isto moze biti nepregledno u smislu rastrkanosti....
Zamislite da sada zmije razvrstavamo na POSKOKA, SARKU itd... umesto obe u "otrovnice". Ovo samo navodim primer...
Koliko ne valja sada bez podkategoruija toliko neće valjati ni sa puno podkategorija.
napomena : Ovo je iskljucivo moje misljenje, ne protivurečim nikome![]()
И хоћемо ли сад да кренемо са реорганизацијом?