Da li ste za miješanje rasa u svijetu?

Da li ste za mijesanje rasa u svijetu

• Da, svakako

• Ne, nikako

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pozdrav,

Sta mislite o mijesanju rasa i medjunacionalnih brakova da li vi smatrate da to nije u redu ili da je pravav stvar zenit se iz svog nacionalnog ili rasnog korpusa.

Jednostavno da li ste za mijesanje rasa i da se ovaj svijet pomijesa u boji koze?

Cao

Sve mi jedno nemam nista posebno protiv,samo imam kada se neko bespotrebno zeni ili udaje van nacionalnog korpusa tj. nije se zaljubio,nego kesha radi,sto se kod nas dogadja.

ipak crnci meksikanci šiptari srbini su definitivno zato što su več pokazali d aimajo manjvredni komplex i ne samo to.

1.pitanje

boja bjelaca i crnca nikada nije bjela nego crna
znači da če na ovom svjetu bit samo nekada samo jedna boja-crna ili kaffir
i smao jedno oke-crne nem aviše plavih zelenih i samo jedna kosa-crna

znači crne oke crna kaffir boja kože i crna kosa

a vi pričate o neki bogatosti ovog svjeta?
do vremena kada se ne razjasne zašto su sve afričke zemlje propale do vremena zašto s ene razjasne zašto su crnci brzi nego ostali
za vreme kada se ne razjasne sva genetika ovo je gambling.

Slucaj dvije moje drugarice i prijateljice koje su se udale, svaka za po crnca, govori da je moguce da se mijesanje ne izvrsi bas najbolje. Djeca su tamnija od pojasa prema gore a svjetlija od pojasa na dolje.
Bez zezanja.

pa sta, sada ta deca trebaju pronaci decu belaca koji su se ozenili crnkinjama, koja ce verovatno biti svetlija na gornjem delu, a tamnija dole i...
inace da mi smeta ne smeta, a niti bih terao nekog na tako sto.... samo da je njima lepo.

asianbaby.jpg

Pozdrav,

Sta mislite o mijesanju rasa i medjunacionalnih brakova da li vi smatrate da to nije u redu ili da je pravav stvar zenit se iz svog nacionalnog ili rasnog korpusa.

Jednostavno da li ste za mijesanje rasa i da se ovaj svijet pomijesa u boji koze?

Cao

ako svoju vezu stave ispred toga sto imaju razlicitosti u boji koze, religiji, naciji ili stavovima onda je to ok

ako neko nahebe (najcesce deca) onda bolje da ni ne pocinju..

Back