Da li ste za azile za napustene pse?

Mackic:
Ja sam za azile ako bi oni vrsili funkciju privremenog doma za mace i kuce (sto je i bila pocetna ideja koliko mi se cini), znaci da zivotinje budu tu dok se ne udome,a ne da zauvek ostaju tamo, sto mi se cini da se vlasnici azila bas trude da ne poklone nijednog psa nikome.

Mackic naravno da za to i azili i sluze za privremeni boravak pasa dok se ne udome ali uvek se nadju neki psi koje niko nece pa su prinudjeni da ostanu tamo ceo zivot...

ivana_nbg:
Milentisha, kad budes licno upoznala Jovanu onda nesto reci negativno a do tada se neoglasavaj dzabe komentarises nesto o osobi koju i ne poznajes...zato molim te nemoj da pametujes!!!!

Seko, nemam nameru da se prepucavam sa tobom... Od sad sam za tebe gospođa Milentisha. :evil: Ja sam samo iznela svoje mišljenje i nije mi jasno zašto se TI ustručavaš. Uostalom to što sam rekla je bilo samo moje zapažanje i savet. Jovana, kojoj sam se obratila, će ga prihvatiti ili ne. To je njena stvar. Ne kapiram zašto se ti mešaš. Ti si njen drveni advokat? Ne želim da se raspravljam sa tobom jer rasprava samo može da dovede do toga da ova tema bude zaključana. Ja želim da pomognem... Toliko o tome.

milentisa shvati ivanu ipak ona zivi dugo samnom preciznije 18godina, sestra mi je, i poznaje me odlicno zato i komentariose al u tome je stvar ti napises svoje misljenje o meni ona koja me zna, zna da nije tako pa onda urbano komentarise. to je tvoje misljenje koje ja cenim sto si ga napisala ali opet ti savetujem da prvo licno upoznas osobe
mala slova nista ne znace

Aman, deco... Šta sam ja to toliko strašno napisala? Samo sam napisala da su vaši nastupi na forumima pomalo drski i suviše napadni, a vi se uhvatiste za te dve reči kao da sam vam pobila celu familiju... Zašto to ne prihvatite kao dobronameran savet (što i jeste bio), a ne kao zlonamernu kritiku?

Jovana:
eto o tome se i radi ja sam to i shvatila kao savet a na meni je dal cu da ga prihvatim ili ne

oki dok!

Jovana:
a vi mene shvatate pogresno
zašto ne probaš da nam objasniš to što smo shvatili pogrešno
interrogations.gif

Jovana:
ja necu pogotovo sa tobom a kamoli sa nekim drugim

šta to nećeš?

Cao! Definitivno sam za azile (koji se trude da udome zivotinje), a sto se tice pomoci, mislim da je mesecni prilog koliko ko moze super stvar, ili odredite neku pristojnu cifru koju ljudi mogu da odvoje i to dobro ispromovisite. Super zvuci onaj predlog za "reklamiranje" zivotinja u novinama radi usvajanja. Pozdrav.

Moje misljenje je da su azili neophodni samo za stare i bolesne pse i mace.Nijedan azil u Srbiji nema ni elementarnih uslova za normalan zivot pasa,mozda samo onaj gdje.Zlate Korjenic.Ja sam bio i ostao za sterilizaciju i vracanje na njihovo prirodno staniste, gde ce mozda krace ziveti ali ce bar biti srecni.Najlakse je napraviti azil, ali ga je jako tesko odrzavati, entuzijazam kod ljudi brzo splasne, nema sponzora, zaboravite na privatan zivot, necete moci odrzati optimalan broj pasa jer ce vam stalno ubacivati nove , a psi traze hranu , negu , druzenje a para nema....Mislite o tome...

Stvar je u tome sto nisu svi krajevi Beograda tako fini za ulicne pse. Imas ljude koji hoce da ih istrebe iako im oni uopste ne smetaju ali budala ostaje budala. Ironicno je da ce na jednom mestu na ulici bolje da zivi pas koji je star i bolestan nego neki koji je mlad i zdrav, jer ti matori samo sede na jednom mestu, ljudi ih ne primecuju i oni tako pozive jos godinu dve, a za to da su uginuli saznaju samo oni koji su ih hranili. Dok se mladi psi motaju svuda hoce sve da vide, hoce svi da ih pomaze, i onda na scenu stupaju dokone babe i dede, histreicne keve skoro pa tinejdzerke koje brine to sto se pas nalazi na dva metra od njenog deteta a ne brine je sto ti isto dete tuce neko drugo dete ili unistava stvari oko sebe, pa slede nervozni ljudi sa posla koji ne vole, i tako u nedogled. I naravno onda se svi zale na psa i sta mislis koliko sekundi prodje pre nego sto ga odnesu sinteri.
Tako da azili moraju da postoje, ali kao sto sam vec jedno pet puta rekla u stilu sheltera.

Izvinite što ovako upadam u raygovor ali ja sam isto tako ispred doma sindikata prišla organiyaciji NOA i lepo se ispričala sa njima i ptitom se yaljubila u jedno kuče iy kutije i uyela ga. Koliko ja vidim dobro je odgajana. Mislim da je NOA jako korektna i da paye svoje životinje. jel ste vi nešto drugo čuli o toj organiyaciji ili.....

Back