jeremijabg
Poznat
- Poruka
- 9.920
pa on verovatno misli da ako dovoljno bude pljuvao po sebi moze da dobije koji dinar za to...jbg,ljudi se snalaze za zivot,surovo vreme doslo...demokratiJA!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vala baš, a po nečijim reakcijama se vidi kako istina ume da zaboli. Inače niko da prijavi kako je prošao na testu, evo ja ću. Ono za psovanje Ahtisarija sam prošao, a ostalo padoh junački.Polly Jean:Hahah,do jaja..![]()
ja JESAM radikal,a pao sam na SVIM brojevima(osim broja 5)...ipak je i ovaj nazovi test provokacija nekoga ko MISLI da nesto ZNA a ponavlja gresku, koja je inace svojstvena budalama,a to je da gleda na ljude kroz neprobojnu prizmu predrasuda i na osnovu njih donosi sud o njimanesha taxista:Vala baš, a po nečijim reakcijama se vidi kako istina ume da zaboli. Inače niko da prijavi kako je prošao na testu, evo ja ću. Ono za psovanje Ahtisarija sam prošao, a ostalo padoh junački.
Напреднијим??????????dr.koki:@Keeper
Ako mogu svaki dan da se pisu takve teme o Amerima i EU i svim ostalim malo naprednijim nacijama zasto ne bi moglo i o nama. Sto svima drugima trazimo i izmisljamo greske a nase ne priznajemo.
dr.koki:Znas kako ako mozete da zovete hrvate ustasama i amerikance da nazivate glupima, sve druge evropske nacije da opanjkavate takodje a zasto ne bi mogli Srbe. Na zalost i ma koliko da me je sramota da to priznam ja sam Srbin. Ali moramo i mi da prihvatimo nesto na nas racun a ne samo da druge ogovaramo.
Zar da na prvom pitanju padneš? Znači, ne mrziš Ahtisarija? Dao bi Kosovo?jeremijabg:ja JESAM radikal,a pao sam na SVIM brojevima(osim broja 5)...ipak je i ovaj nazovi test provokacija nekoga ko MISLI da nesto ZNA a ponavlja gresku, koja je inace svojstvena budalama,a to je da gleda na ljude kroz neprobojnu prizmu predrasuda i na osnovu njih donosi sud o njima![]()
Дафмен3:Тест
1 - Псујем Ахтисарија сваки дан и недам КиМ никако
2 - Једино волим да идем на утакмице кад се игра против Хрватга не би ли се што више драо позива на смрт
3 - Немам ми дана без боце вињака или ракије или барем гајбе неког зидарског пива
4 - Барем једном недељно истучем жену (уколико сам ожењен)
5 - Милошевић и Шешељ су хероји а не злочинци
6 - Од 1991. сам велики православац, славим три славе по три дана и имам свећу ко бандеру на слави. (А иначе пре тога нисам знао да се прекрстим и шта је црква.)
6* - Наравно не знам ни Оче наш а камоли Десет Божјих заповести...
7 - СРС СРС и само СРС
8 - Дан не моће да прође без Цеце, Баје Малог Книнџе или неког другог турбо фолк извођача
9 - У гаражи имам слике голих старлета у које буљим ко да женско никад видео нисам
10 - Противим се абортусу али избегавам плаћање алиментације
11 - У распалим колима ми се налази већи крст него на цркви
12 - Сматрам да је најбољи бизнис зајебати дрћаву за порез или украсти од државног предузећа
13 - Имам полуписмену родбину у Швајцарској или Немачкој
14 - Имам родбину у Црној Гори, Републици Српској или прогнане из РСК
15 - Велики сам Србин и борим се за Велику Србију али сам у исту руку и антимонархиста и сматрам да је Принц Александар узурпатор.
16 - Главни српски пријатељи су Иран, Кина, Индија, Египат, Сомалија, Буркина Фасо, Либија а не Немачка, Италија, Грчка, Шпанија, Норвешка...
17 - Једем лој и пихтије у свакој могућој прилици.
Свако питање и потврдан одговор носи по 1 поен. 0-3 Није Велики Србин (радикал) 3 - 7 Почетник 8 - 13 Средњи ниво (радикалски четник) 14 - 16 РАДИКАЛЧИНА 17 - Шешељев војвода!
Идеја преузета са једног хрватског форума.
nesha taxista:Zar da na prvom pitanju padneš? Znači, ne mrziš Ahtisarija? Dao bi Kosovo?
Eh, ni radikali nisu kao što su bili...
Strela:Тема за кључ! Разлог - чист дебилизам и глупост!
KoscheiBesmertnii:Шта се ми бунимо против Хрвата на Форуму, па ми много боље пљујемо по себи!
Lacibg:И, заиста ми је жао што сте Србин, чисто због вас, јер видим да вас то чини несретним. Али, ако вам то смета, мој савет вама је да почнете да се изјашњавате некако другачије, како год вам одговара. Довољно је да у персоналној документацији промените националност у ону коју хоћете. То је потпуно ваша воља. Мој добар другар је већ 15 година Американац иако Америку није ни видео, тако је одлучио и то спровео у дело.
eremita:У потпуности се слажем са тобом, не само што је тебе срамота што си Србин - него је и мене срамота што си Србин...![]()
![]()
![]()
Твој проблем је веома лако решити и он је техничке природе.. промени податке о националности па постани усташа, шиптар или шта ти се већ допада.......
Jerry Ropero:tema je glupa za medalju