Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Da li ste uticali da vase dete bude religiozno ili ne ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa valjda treba samo da odabere,dzabe je kad mu se napuni glava kao malom.Nemam date, ali kada ga budem imala odgajacu ga religiozno...
i podrzavati na tom putu ako se i samo odluci posle 18.godine.
Ako kaze da ga to ne zanima kad odraste - postovacu.
Pa valjda treba samo da odabere,dzabe je kad mu se napuni glava kao malom.
Ne bih se izrazila kao ti da ce biti pod uticajem,vise su to "susreti" sa istom.
Kakvi crni susreti, uticaj se vrsi na roditelje a moze se zamisliti kakva bi propaganda i ispiranje mozga bilo nad decom da im se malisani daju u sake.
"Molimo sve roditelje koji u ime svoje dece odlucuju da li ce pohađati veronauku ili gradjansko vaspitanje, da decu upisuju na veronauku. Licemerje i perfidne metode „Cuvara osmeha“ na casovima gradjanskog vaspitanja nude laznu bezbriznost i seju zlo seme i kukolj u neiskvarenim decjim dusama, ciji ce se zli usev pokazati vrlo brzo, kroz umnozavanje nemorala i broja obolelih od side, povecanje broja abortusa, samoubistava i narkomana". Sporan tekst objavljen je u „Blagovesniku“ koji je potpisalo Sestrinstvo manastira. U tekstu koji se salje novosadskim roditeljima, ovo sestrinstvo se ne pominje, zbog cega ostaje otvoreno pitanje ko stoji iza lobiranja.
Pre samo mesec dana hriscani su stavili deci u ruke puske na improvizanom ratistu.
Moje dete pohadja versku nastavu
Za potroseno vreme na religiji na kojoj si bacala drvlje, cigle i kamenje mogla si... da si se angazovala, to resiti.
- - - - - - - - - -
Ovako, imas dete svetosavca.
Kako da ne!Iovako me je uciteljica"uzela na zub"a tek da sam terala do kraja bilo bi strasno po dete!Sad su svi"religiozni"a da se uciteljima placa taj cas gradjanskog(koji je takodje glupost i gubljenje vremena)da vidis kako bi"vrbovale"decu da pohadjaju tu nastavu!