Da li ste usamljeni i pored partnera??

Neam pojma :confused: recimo da...za svaku ribu se emotivno jako vezem i posle u svakoj sledecoj trazim onu prethodnu i ne znam koji mi je racKu :roll:

i tako... sve u svemu zacin C

EEE to je zajebano,ne bih ovde da pricam neke stvari,ali mng vise je zajebano kad samo jednu osobu trazis u njih 1000000 a ne svaku u onoj sledecoj...nekako brzo dodju i prodju...al ta jedna,uvek ostaje....

EEE to je zajebano,ne bih ovde da pricam neke stvari,ali mng vise je zajebano kad samo jednu osobu trazis u njih 1000000 a ne svaku u onoj sledecoj...nekako brzo dodju i prodju...al ta jedna,uvek ostaje....

pisi na pp z:D ma da...bzvz bas je kada se brzo vezes za nekim i zbog koga bi uradio svasta nesto kao sto sam ja radio i onda dodje kraj. Neke stvari se u zivotu dese brzo i kratko traju ali su vecne!

Da li neko od vas cesto ima osecaj da mu partner ne poklanja dovoljno paznje kao pre ili uopste od pocetka veze,imate li onda onaj osecaj da se sve raspada ili da je samo los period?
P.S. Ako je ova ili neka slicna tema postojala,molim moderatore da obrisu...:zpozdrav:

Ti si rijesila da se udas ovdje, prvo si onoliko slika postavila, a sad ova tema. Provalio sam te.

Salim se naravno :)

@tema, nemam takav osjecaj, mnogo paznje posvecujemo jedno drugom.

moze biti
to mi keva kaze
mada,nije da ja fantaziram,nego nemam onaj osecaj
imala sam ga samo jednom u zivotu
pre..hm.............nesto manje od 2 godine
i sjebala stvar
nisam ga cak ni poljubila:sad2:
no dobro,sta je,tu je

Sreca pa smo mladi,imamo vremena,npr, ja avog decka nisam smatrala ozbiljno jedno god dana,bili smo kao prijatelji(on me muvao svo vreme) pa tek onda sam shvatila sta dobijam a sta gubm i da ja previse zivim u svetu bajki,taj osecaj se ponekad javlja tek kad sa nekim provedes odredjeno vreme,ali ima situacija kada nekad odmah jendostavno znas ta taj neki nije za tebe....

Ja mogu lako da se zainteresujem
i isto tako da se odintersujem
ouh
za odinteresovanje samprofesionalac
Sreca pa smo mladi,imamo vremena,npr, ja avog decka nisam smatrala ozbiljno jedno god dana,bili smo kao prijatelji(on me muvao svo vreme) pa tek onda sam shvatila sta dobijam a sta gubm i da ja previse zivim u svetu bajki,taj osecaj se ponekad javlja tek kad sa nekim provedes odredjeno vreme,ali ima situacija kada nekad odmah jendostavno znas ta taj neki nije za tebe....
pa,da,ali ni sa onima koje dugo znam,nemam takav osecaj
ma nzm,ne mogu da se zamaram :/
Jap...tužna je naša sudbina....
Ja verujem da sam takav tip da se to više neće ni ponoviti.....
i ja verujem isto
msm,nadam se,nesto kasnije,mozda kad promenim sredinu,ali do tada ima godinu i po dana 0.o

Back