Da li ste upoznali nekoga sa Facebook-a?

Htela bih da vas pitam,da li ste se i lično upoznali sa nekim ko vam je na FB frend listi i da li ste bili "razočarani" ili je to bilo baš "ono što ste očekivali" da vidite na osnovu njegove/njene fotke?Jer,činjenica je da se svi trudimo da tamo postavimo što lepše fotke -->-->()

meni su prijatelji na fb uglavnom oni koje već znam u RL...tako da nema šta da se upoznajem....;)

Dok nisam (Bogu fala)obrisala mafija vor imala sam 512 ljudi na frend listiOd toga sam lično poznavala njih 30-ak od kojih sam samo sa njh 20-ak i u kontaktu.Sad imam 70 ljudi na frend listi i u suštini,najbolji "prijatelji" su mi zapravo oni koje ne poznajem stvarno,a šta-više i nisu iz Srbije...Ja sam upoznala jednog klinca(koji je izrazio jaku želju da me upozna) i jednu devojku i u oba slučaja to je bilo ono što sam i videla na njihovim prof.img-s.

Misim ok na taj nacin ce se jedino ljudi upoznavati..juce cujem klikne u busu kao pricaju nakaci se na face u 5:dash:pa malo debilno zvuci..ceo dan su zajedno..imaju mob..fixni..i jos se kao tamo nalaze i imaju neko kvalitetno vreme..licno se trudim da virtuelni svet ne mesam sa realnim osim ako su neke zgodne klinkice koje bih sigurno ugostio i pocastio:mrgreen:

Ovako...Lik je iz Londona.Više od godinu dana mi je na frend listi i deluje mi OK...Jesenas smo nešto pričali i reko mi je da će možda na proleće da obiđe Beograd.Pre 10-ak dana pitao me dal možda znam da mu predložim neki hotel koji nije skup a ima dobar smeštaj,pa se zadnjih par dana premišljam dal da ga možda tih 4-5 dana primim kod mene;tj.dal da tu temu uopšte potežem sa mojima u kući?Šta biste vi uradili?

ako mi deluje normalno i imam prostora,..da. zashto da ne.
ali ako sam sa matorcima bilo bi mi glupo da ga guram sa njima.

Htela bih da vas pitam,da li ste se i lično upoznali sa nekim ko vam je na FB frend listi i da li ste bili "razočarani" ili je to bilo baš "ono što ste očekivali" da vidite na osnovu njegove/njene fotke?Jer,činjenica je da se svi trudimo da tamo postavimo što lepše fotke.

na FB u frendovima mi i jesu frendovi...znači, poznajem ih:)
a kakvi se sve jave...kulturno ih odbijem...:)

Back