- Poruka
- 93.085
Tekstrovert je neko ko je izražajan i zabavan u tekstovima, ali stidljiv lično.
Jesi li? Znaš li nekog?
Jesi li? Znaš li nekog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde ili izistinski?
Pa od kud znam kakav je neko odavde i uživoovde ili izistinski?
a čokolada Najlepše Želje?Pa od kud znam kakav je neko odavde i uživo
Ali kad bolje razmislim, znam bar dvoje i odavde.
Moš me užarenim željezom peči, možeš me vezati u gepeku svog auta, možeš mi brenerom spaliti moju divnu kosu-neću ti odati nickove!
Bez bar dva šamara ja ništa ne priznajem![]()
Od koliko grama?a čokolada Najlepše Želje?
Pogledajte prilog 1427929
200Od koliko grama?
Zavisi od toga ko je u pitanju.Evo ja...mada nisam.sramozljiv stvarno samo mi uzivo treba mnogo vose vremena da se opustim oko ljudi da bih sa njima komunicirao slobodnije.
Slicno je i kod mene sa nekima mogu da se opustim sa nekima jednostavno ne...ali u svakom slucaju treba mi neko vreme da ih slusam kako i sta govore,na koji nacin komunieaju sa mnom da bih mogao da ocenim da li vredi neka opustwnija komunikacija s njimaZavisi od toga ko je u pitanju.
Ja s pojedinim ljudima nemam o čemu da pričam,ne radi se o stidljivosti .
ApsolutnoSlicno je i kod mene sa nekima mogu da se opustim sa nekima jednostavno ne...ali u svakom slucaju treba mi neko vreme da ih slusam kako i sta govore,na koji nacin komunieaju sa mnom da bih mogao da ocenim da li vredi neka opustwnija komunikacija s njima
Većina voli da ih neko zabavlja a nisu svi u tom tripu.Zavisi od toga ko je u pitanju.
Ja s pojedinim ljudima nemam o čemu da pričam,ne radi se o stidljivosti .
NisuVećina voli da ih neko zabavlja a nisu svi u tom tripu.
Tekstrovert je neko ko je izražajan i zabavan u tekstovima, ali stidljiv lično.
Jesi li? Znaš li nekog?
Pogledajte prilog 1427827