Da li ste svesni da se rugamo?

Ortak2

Primećen član
Poruka
536
Često (i previše često) ovde se objavljuju slike izoperisanih glumica, poznatih ličnosti, pljuje se po svakome ko je javna ličnost, kako ne shvatate da je isto popljuvati glumca iz Holivuda i nekog forumaša?
Isto, u smislu da se ima potreba za pljuvanjem, a Holivud je idealan za to, nema posledica, rugaj se, vređaj, pljuj, izmišljaj itd, "šta to ima u ljudima tužno da ulaze u tuđe živote"?

Često (i previše često) ovde se objavljuju slike izoperisanih glumica, poznatih ličnosti, pljuje se po svakome ko je javna ličnost, kako ne shvatate da je isto popljuvati glumca iz Holivuda i nekog forumaša?
Isto, u smislu da se ima potreba za pljuvanjem, a Holivud je idealan za to, nema posledica, rugaj se, vređaj, pljuj, izmišljaj itd, "šta to ima u ljudima tužno da ulaze u tuđe živote"?
Ljudi su čudo....ja sam makijavelista po tim razmišljanjima.ne mora da me vole dovoljno je da me se plaše.
Inace privatno nikog ne vredjam trudim se da budem pristojan a ko zloupotrebi to zna se odmah ignor.
Ovde ima svakakvih pa mora čovek i da se otima,brani ponekad.
Ako me ista iritira to su nepristojnost i vulgarno.
Tužno?pre bih rekao dosadno im ponekad:)

Nema ni na forumu posledica, bar ne ozbiljnih

Odlična tema

Pa nije isto, upravo zbog toga što su javni i sami se konstantno eksponiraju svako ima pravo da ih komentariše. Kroz filmove, serije, časopise i druge medije stalno plasiraju idealizovan imidž i neke nerealne standarde lepote pa je meni ok podsetiti se da su i oni samo smrtnici.

Uostalom nije kao da oni čitaju ovo, a i da vide reakcija bi im bila
sad woody harrelson GIF

Znaš, Ortak…Ruganje je uvek znak nevaspitanosti, tu nema dileme.
Ali u svetu gde neki biraju svetla reflektora, a drugi samo pokušavaju da spavaju u senci, nije isto kad ti neko upadne u san i kad se neko sam popne na binu.
Javna ličnost, glumica, političar, starleta, zvezda, ne živi privatnost, nego od privatnosti.
Ona prodaje sliku. I kad slika počne da puca, publika zviždi. Ne zato što su svi loši ljudi, već zato što se platilo ulaznicu. Privatna osoba tu ulaznicu nije nudila, niti se nudi….Niti traži svetlo…I zato, jeste, bolnije je kad se njoj rugaš.
To ti je kao da kažeš da nije lepo ni civilu ni policajcu udarac zadati….Tačno.
Ali jedan nosi uniformu, zna da ulazi u arenu.
Drugi samo nosi kese iz prodavnice…
Udarac nikad nije lep.
Ali nije ni svaki udarac isti…

Ja zaista ne mislim da je bilo koga u Holivudu briga šta mi ovde pišemo o njima, al ajd.
Oni kad su postali to što su, njihova privatnost je postala svačija. Surovo, ali tako je. Lako se oni nose sa tračarenjem, klevetom, zavisti itd
Luka, od svih holivudskih režisera, ti si meni omiljeni. Ne zbog budžeta, ne zbog scenarija nego zato što si izabrao da snimaš baš ovde, na Krsti, među likovima koji se pišu sami.
Ako nekad odlučiš da ekranizuješ naše forume, hoću samo jedno: da biciklo u kadru nosi tvoj potpis, i da u sceni dok ga vozim, duva vetar, a iza mene svi drugi komentari blede.
Surovo? Možda…
Ali tako je kad se režira sa stilom. 😉

С обзиром да не могу акценте да качим на слова
цитираћу старе људе из народа са више слова
ево
Ругала се руууга, па постала друууга.
ЕДИТ
другарица јел'те...

Ja zaista ne mislim da je bilo koga u Holivudu briga šta mi ovde pišemo o njima, al ajd.
Oni kad su postali to što su, njihova privatnost je postala svačija. Surovo, ali tako je. Lako se oni nose sa tračarenjem, klevetom, zavisti itd
Da, tako je, naravno da njih ne dotiče naše ruganje, međutim tema je trebalo da bude zašto se MI rugamo...

Da, tako je, naravno da njih ne dotiče naše ruganje, međutim tema je trebalo da bude zašto se MI rugamo...
Већина због свог промашеног живота.
Људи воле да себи олакшају свој бол тако што ће се ругати другоме.
За узроке таквог понашања нисам надлежан...

Back