Da li ste submisivne?

Bih,najiskrenije.Ali posto je to ideal iz moje glave najpreporucljivije je kombinovano ponasanje.
Nekad je bilo tako da je muskarac zeni mogao dati ugled i samopouzdanje.Danas vise ne.......
Uglavnom se zene i muskarci tjese da su u međosobnom naizgled skladnom odnosu imaju vise snage,ako to zaista nije tako.Licemjerne predstave za siru javnost.:rtfm:

Mizo, moguće je da ti se ostvare snovi i nađeš svog muškadina baš kakvog si zamislila...

Baš je to lepo.

Sklone pokoravanju muškarcu?
Da li volite kada on vodi glavnu reč?
Imate li mazohističkih sklonosti?
Koliko vam ženska prava, slobode i vrednosti, kvare užitak u svemu tome?

Submisivne osobe su najgori tip ljudi. Mozda nesto i "misle" ali to nikada ne kazu jer nemaju hrabrosti da se izjasne pred nekim, deluju bezvoljno i uplaseno, emutuju strah od svih mogucih strahova, pogled apatican, bez fokusa, probude se tu i tamo kad im neko izda naredbu. Oni, koji su svesni sebe pokusavaju da se odbrane stavom "bas me briga za sve, zato se skrivam", umesto da se suoce sa bilo kakvim izazovom, mozda otkriju novu sebe.

Pojmovi "pokoravanje, glavna rec, mazohizam..." navode na "slucajni" pokusaj provokacije zena, jer u jednom normalnom odnosu, normalnih ljudi, nema insistiranja na "pokornosti" da bi drugi bio srecan.

Sklone pokoravanju muškarcu?
Da li volite kada on vodi glavnu reč?
Imate li mazohističkih sklonosti?
Koliko vam ženska prava, slobode i vrednosti, kvare užitak u svemu tome?

Cemu...iju...a zbog cega da mu se pokorim i pobozno poklonim...mislim, koju on to moc ima koja treba da me omadjijano baci na kolena pred sv. Muskarcem?

Nemam zenska prava no ljudska, kao i svaki zivi stvor...ne mislim da se zenstvenost dokazuje gluposcu...nisam od onih koje smatraju da moraju da se drze ispod mocnog muskarca, sta pa to uopste znaci mocni muskarac:roll:...i kada sam se nasla u situaciji da neko zeli da stavi sapu na moj misiji rep, brze bolje sam skupila svoj rep, podigla ga u ruke i uvredjeno okrenula glavu. Musko koje ima zelju da druge drzi ispod sebe jednostavno nije vaspitan kako treba. Kao i takva zena. I to su obicno bas slabici koji ganjaju jos slabije zene jer samo kod jos vecih slabica od sebe on oseca moc koja ga puni.

Imas one soft varijante gdje namjestaju ruke da ih drzis ili te zamole da ih uhvatis na odredjeni nacin sto mi je uvijek bilo nekako teatralno i mnogo je bolja hard opcija gdje ona nekom vrstom otpora navodi vodu na svoju vodenicu. Igra toplo hladno dok ne ostvari zeljeni scenario.

Стварно немам обичај да лупам, поготово на те мушко-женске теме.

ubaci se u moderne tokove komunikacije internetske i catuj na pet strana sa :per: smajlicima, nema druge. i povremenim :rumenko:

Uvek sam za to da muskarac bude jaci,ako se zena otrgne kontroli pa pa

kako se to tacno zena otrgne kontroli i kako je to muskarac jaci? zaista me interesuje.
U svemu postoji selekcija, pa i u našim izborima. Šta seletujemo prilikom izbora je ono u šta se zaljubljujemo.

U pravu si da pametnom muškarcu ne treba nesposobna ovca. Pametnom.

- - - - - - - - - -

Najmanje što mu treba je agresivna, neupotrebljiva kobila..

submisivno cu se sloziti sa korisnikom munjom.

tema: nisam submisivna, nisam ni dominantna, ne razumem izraze kao sto su mora da izdominira on u vezi, ja sam jaka, on jos jaci, zna se ko je musko etc Ne razumem ni termin slobode, verovatno zato sto nikada nisam osecala uskracenost tj ogranicenost iste u bilo kojoj svojoj vezi.
O mazohizmu ne znam sta bih napisala, cini mi se da se taj temrin olako koristi, tj zavrsi se na radosti zbog spankovanja i, kao uf uf, volim kad me boli.

a, da

:per:

ubaci se u moderne tokove komunikacije internetske i catuj na pet strana sa :per: smajlicima, nema druge. i povremenim :rumenko:

kako se to tacno zena otrgne kontroli i kako je to muskarac jaci? zaista me interesuje.

submisivno cu se sloziti sa korisnikom munjom.

tema: nisam submisivna, nisam ni dominantna, ne razumem izraze kao sto su mora da izdominira on u vezi, ja sam jaka, on jos jaci, zna se ko je musko etc Ne razumem ni termin slobode, verovatno zato sto nikada nisam osecala uskracenost tj ogranicenost iste u bilo kojoj svojoj vezi.
O mazohizmu ne znam sta bih napisala, cini mi se da se taj temrin olako koristi, tj zavrsi se na radosti zbog spankovanja i, kao uf uf, volim kad me boli.

a, da

:per:
dobro draga u nasoj vezi ti ces biti musko..:prstic:

Back