Da li ste submisivne?

pokušaj da me zamisliš kao dominantnu figuru.

1419618_unicorn2.jpg

Sklone pokoravanju muškarcu?
Da li volite kada on vodi glavnu reč?
Imate li mazohističkih sklonosti?
Koliko vam ženska prava, slobode i vrednosti, kvare užitak u svemu tome?
Ljudi su puni predrasuda sto se tice te vrste odnosa i cesto prilaze tome potpuno neinformisani ili povrsno informisani.Narocito muskarci koji taj odnos gledaju samo sa jedne strane,ti ces da budes podredjena i ja cu da radim sta ja hocu dok me volja.Pff:roll:

Ti bi da bidneš dominantan,a ne znaš kako to da izvedeš,jer mal,mal pa te neka zajebava?
Vidi...Shvati to vise svojom zaslugom...
Da si faca-to ide po automatizmu...Pošto izgleda nisi,onda ybg...:mrgreen:
A znaš,vidim u okolini,neki se trude da budu nad ženom dominantni,samo to ne ide baš...:cool:
To ti je štos :kad su udvoje pa ih nešto pitas,ona razgovara s tobom,a on čuti ko ptićka...:lol:
Znam da kažem ponekad gospođi da sačeka red,da pitam tog njenog...:hahaha:Pokuša ala da me
strelja očima,ali s ove strane stiže blag osmeh samosvesnog lava koji uvažava ,ali moraš da sačekaš...:whistling:

Ahaha...
Ja umem biti jedno zanovetalo, mrgud, volim osamu... Obozavam svoju slobodu, ali postujem i tudju. Neke stvari prosto moraju biti po mom (dok nesto ni ne registrujem i svejedno mi) i normalnom muskarcu trebaju konjski zivci da me istrpi kada mi dodje zuta minuta. Do tada sam sladunjava.
Ali sam neko ko voli razliku u polovima (sto ne iskljucuje ista prava) i imponuje mi jak (za moje pojmove jak) muskarac.

Back