Da li ste sigurni da negde nemate vanbracno dete?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ono 100%..

Bez obzira da li ste u braku ili ste jos momak
Da li ste razmisljali o tome nekada?

I kako mozete biti u to sigurni?

znam 100% da nemam,moje bivse nemaju jos dece sem jedne koja se porodila prosle godine,a bili smo u vezi pre 12 godina;) Posluzi se
chocolate-brands-300x136.jpg

Ono 100%..

Сигуран 1000% да немам ванбрачно дете, које би се родило физичким спојем са неком женом. ( О духовном не бих сад )

Свака жена са којом сам имао сексуалне контакте, саме су се побринуле да се то недеси, а уједно пазили смо обоје... :)

To sam se i ja uvek pitala, kako bi reagovali kada bi im posle x godina zakucala dama sa detetom na vratima...nebitno da li su u tom momentu
sami, u vezi ili braku. Da li bi negirali to, otisli na DNK analizu ili jednostavno priznali dete...
Нема шансе да се то деси и код оних код којих се "омакло". Ниједна нормална жена не би то урадила. :)

Па нисмо сви Шојићи и она његова...:hahaha:

Sirotinja, i da ih imam negde više bi ih koštalo da nazovu neg što bi od mene imali vajde.
Raščuje li se kako sam ubo sedmicu verovatno bi došla neka da me podseti šta sam sve radio odvaljen na nekim žurkama pre deset godina, ono, jest da je dete tek krenulo u školu, al to je zamrzla spermu i čekala da u njoj sazri majčinski insekat..

Poslednja izmena:
To sam se i ja uvek pitala, kako bi reagovali kada bi im posle x godina zakucala dama sa detetom na vratima...nebitno da li su u tom momentu
sami, u vezi ili braku. Da li bi negirali to, otisli na DNK analizu ili jednostavno priznali dete...

Koje su to lujke koje bi došle nakon x godina (to sam viđao jedino u filmovima).
Bar u takvim slučajevima bi trebalo dati muškarcima pravo na odricanje od "autorskih prava i obaveza".

Ono 100%..

99,9% sam siguran. Imam kakav takav uvid u živote bivših barem prvih par meseci nakon raskida,pa znam da ni jedna nije dobila dete dok je bilo verovatnoće da je moje. Pošto jesam malo putovao svetom, ne mogu baš tih apsolutnih 100% da tvrdim da mi se nije omaklo nikada,ali nisam davao lažna imena i podatke pa ne bi bilo razloga da me ne nađu,a i koristio sam zaštitu,ali ajde neki promil šanse da ostavim za takav neki slučaj.

Back