sasasta
Buduća legenda
- Poruka
- 33.993
kako objasnjavas da juzna koreja ima manje bolesnih od iranaIsto kao što i sam nemaš veze o elektromagnetnom zračenju.
a japan od brazila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako objasnjavas da juzna koreja ima manje bolesnih od iranaIsto kao što i sam nemaš veze o elektromagnetnom zračenju.
Elektronika s tim nema veze, a virus se širi svuda, bez obzira da li imaš 5G ili nemaš.A koji ti je dokaz tvojoj tvrdnji?Možeš li da me ubediš ili ti je kao i po običaju cilj da se inatiš.
Vidi ne vredi polemisati sa zadrtim čovekom.Nemaš nikakve argumente a drviš.Elektronika s tim nema veze, a virus se širi svuda, bez obzira da li imao 5G ili nemao.
Ako ti nešto ne želiš da prihvatiš ne znači da nije tako. Razumem da ti je dosadno, ali smisli molim te nešto bolje.Vidi ne vredi polemisati sa zadrtim čovekom.Nemaš nikakve argumente a drviš.
Južna Korea još nije pokrivena 5G a on dokazano deluje na životinje gde su u Kini posebno izazvali lučenje i izazivanje virusa koji tada ubrzano mutira.kako objasnjavas da juzna koreja ima manje bolesnih od irana
a japan od brazila
Vidi stručnost ti najbolje pokazuješ kao i ovaj što ti lupa pozitivne ispod.Ako ti nešto ne želiš da prihvatiš ne znači da nije tako. Razumem da ti je dosadno, ali smisli molim te nešto bolje.
Ovim smo ti i ja zanavek završili.Elektronika s tim nema veze, a virus se širi svuda, bez obzira da li imaš 5G ili nemaš.
Ti si samo načeo ozbiljnost teme ali i dalje ne shvataš ključnu poentu.Seti se šta je rekao AJŠTAJN.Није спрдња сама тема, већ и неки коментари.
Само неке чињенице:
Ел. маг. талас од 1Ghz има таласни дужину од 30 cm.
Ваш вај-фај (као и 4Г, ако се не варам) је на 2.4 Ghz и има таласну дужину од 12,5 cm и не делује на ћелије организма. Ако има већу снагу може изазавати благо загревање.
Али 5Г средњег опсега 90Ghz и високог 900Ghz делује на много ситније структуре, па и на саму ћелију
Таласна дужина 90Ghz је 3,3mm, али 900Ghz 0,33mm, па овај највиши опсег може бити опасан по здравље. Он би требало само да се користи за комуникацију са машинама даљински управљаним, и не бих га препоручио људима.
Угрожава и 4Г, али само у околини базних станица које су на растојању пар километара. За 5Г ће те станице бити на десет пута мањем растојању, па ће тиме покривеност ел. маг. зрачења бити много веће.Ti si samo načeo ozbiljnost teme ali i dalje ne shvataš ključnu poentu.Seti se šta je rekao AJŠTAJN.
Kada nestanu pčele sa ovoga sveta ljudskom rodu ostaje još dve do tri godine.
A 5G već ugrožava pčele.
Ima sve vezeAutorska
Još 2000 god. je moj profesor Doktor elektrotehnike dolazio kod mene i tražio komponente da se napravi usmeračka antena ka mostu koja bi uz pomoć visokih frekvencija posle desetak minuta kod šiptarskih talibana i terorista koji su silom hteli da pređu most izazvalo glavobolju i mučninu.Šema za to je napravljena i vojska SAD to već odavno ima i koristila je to u Kosovskoj Mitrovici i protiv Srba i protiv Šiptara.Ovu temu je pokrenula i Đokovićeva supruga ali ju je većina Srba napala sa argumentom kako je CRNA SMRT tj.kuga nastala kada tada nije bilo nikakve mreže.Ali svi su prevideli da kuga nije virus već bakterija.Virus je posledica otrova iz zatrovanog organizma životinje ili čoveka.To je bukvalno reakcija.Visoke frekvencije mogu da utiču na ćelije to je već odavno dokazano eksperimentima.
Kao inžinjera elektronike možete me slobodno sve pitati u vezi ovoga.Izvolite.
Pa dobro svaka cast satelitima, ali ima ova planeta i vecih problema od gripa
Dovoljno je pogledati mapu 5G antena u Italiji i sve je jasno.
A Vuhan je prvi kineski grad sa 5G mrežom.
Inače 5G koristi vojne frekvencije, vrlo opasne.
Gde god su postavili, ptice ili umru ili pobegnu.
Pčele umiru.
I ???
Nema pčela => nema oprašivanja => nema biljki => nema biljojeda => nema mesojeda => ???
Na kraju će nestati i pravi krivac za sve - čovek.
Efekat staklene bašte, topljenje leda, podizanje nivoa svetskih voda...
je poseban problem
PS:
Inače sam dipl.ing. elektronike i telekomunikacija, ETF BG,
Iz vremena pre MEGA univerziteta, gde je završavalo oko 20% upisanih.
Tek sada vidim - glupanderi.
Sada pošalješ tele na neki MEGA univerzuitet i - ptolazbost 80%.
Onih 20% nije platilo članarinu.
I ubili su mladost.
Ja sam, sa sertifikacijom diplome mogao svuda.
Čak sam 90' tih dobio useljenićku vizu za Australiju.
Za njih idealan par Inženjer programer i medicinska sestra.
I, odustadoh...
Lepo se tada živelo u Jugi...
imaju oni i atomske podmornice a ne samo 5g, koje izranjaju samo da bi oni unutra uvatili vazduh pre no sto ce opet da zaroneJel ima 4Ge na Kosovu ?
Da ne upale siptari 5G ..![]()