Da li ste sigurni da 5G mreža nema nikakve veze sa pandemijom?

nesko101

Elita
Poruka
20.741
Autorska
Još 2000 god. je moj profesor Doktor elektrotehnike dolazio kod mene i tražio komponente da se napravi usmeračka antena ka mostu koja bi uz pomoć visokih frekvencija posle desetak minuta kod šiptarskih talibana i terorista koji su silom hteli da pređu most izazvalo glavobolju i mučninu.Šema za to je napravljena i vojska SAD to već odavno ima i koristila je to u Kosovskoj Mitrovici i protiv Srba i protiv Šiptara.Ovu temu je pokrenula i Đokovićeva supruga ali ju je većina Srba napala sa argumentom kako je CRNA SMRT tj.kuga nastala kada tada nije bilo nikakve mreže.Ali svi su prevideli da kuga nije virus već bakterija.Virus je posledica otrova iz zatrovanog organizma životinje ili čoveka.To je bukvalno reakcija.Visoke frekvencije mogu da utiču na ćelije to je već odavno dokazano eksperimentima.
Kao inžinjera elektronike možete me slobodno sve pitati u vezi ovoga.Izvolite.

Još 2000 god. je moj profesor Doktor elektrotehnike dolazio kod mene i tražio komponente da se napravi usmeračka antena ka mostu koja bi uz pomoć visokih frekvencija posle desetak minuta kod šiptarskih talibana i terorista koji su silom hteli da pređu most izazvalo glavobolju i mučninu.Šema za to je napravljena i vojska SAD to već odavno ima i koristila je to u Kosovskoj Mitrovici i protiv Srba i protiv Šiptara.
...
Kao inžinjera elektronike možete me slobodno sve pitati u vezi ovoga.Izvolite.

Ево као инжењер електротехнике, и још то за телекомуникације на високим фреквенцијама, да те питам да ли знаш разлику између акустичних и електромагнетних таласа.
Ти уређаји који изазивају мучнину и главобољу раде на високим фреквенцијама звучних таласа.

Ево као инжењер електротехнике, и још то за телекомуникације на високим фреквенцијама, да те питам да ли знаш разлику између акустичних и електромагнетних таласа.
Ти уређаји који изазивају мучнину и главобољу раде на високим фреквенцијама звучних таласа.
Prvo ti meni odgovori da li si ikada ulazio u komoru magnetne rezonance?
Ako nisi nema o čemu da govorimo kolega.

Pa eto , mene kao laika zanima koliki je uticaj elektormagnetnih talasa visoke i niske frekvencije na biološko hemijske procese u ljudskog organizmu. Negde sam pročitao da ti elektomagetni talasi 5G mreže mogu da menjaju samu strutkuru molekula i DNK.

90 GHz(90 milijardi elektromagnetnih talasa u sekundi) kojima će biti izloženo naše telo svakako da ima posledice po čoveka.Sad ti nama kao inženjer objasni tu razornu silu tog zraćnja na naučan način.

Poslednja izmena:
Pa eto , mene kao laika zanima koliki je uticaj elektormagnetnih talasa visoke i niske frekvencije na biološko hemijske procese u ljudskog organizmu. Negde sam pročitao da ti elektomagetni talasi 5G mreže mogu da menjaju samu strutkuru molekula i DNK.

90 GHz(90 milijardi elektromagnetnih talasa u sekundi) kojima će biti izloženo naše telo svakako da ima posledice po čoveka.Sad ti nama kao inženjer objasni tu razornu silu tog zraćnja na anučan način.
Direktno utiče na rad srca i može posle dužeg izlaganja da izazove infarkt miokarda.Šta srce pokreće razmisli?

OK to je bilo pre 20g,čak je i diploma skroz drugačija.Sada je sve drugačije jer diplome se kupuju.
posto

ima li popusta ako uzmem 10

sto se tice 5g mreze , onda bi podrucja na kojima je ima bila pogodjena ,

zaraza u tim oblastima ne bi jenjavala nego bi trajala dok ima zivih.

juzna koreja ima mnogo manje obolelelih od irana

posto

ima li popusta ako uzmem 10

sto se tice 5g mreze , onda bi podrucja na kojima je ima bila pogodjena ,

zaraza u tim oblastima ne bi jenjavala nego bi trajala dok ima zivih.

juzna koreja ima mnogo manje obolelelih od irana
Ma mozda hoce da kaze da moze da se steluje , nesto kao timer , ukljicis i ljudi obole ... a onda ide slabije zracenje :p

Back