Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni je nepravda najgora.Daa, mene raspali nepravda. U tom trenutku osećam i bes, ljutnju, krenu mi i suze, besnim i raspadam se.
Šta god da sam uradila onaj tretman nijedno ljudsko biće nije zaslužilo.izvini ali šta si uradila pa si bila tako dugo u zatvoru?
kad zakucavam sliku na zid pa se opaucim sa cekic po palac.....................savetujem da mi niko tada ne prilazi.Ako može ova tema.
Sreća u nesreći je što tada baciš čekić da bi uhvatio palac.kad zakucavam sliku na zid pa se opaucim sa cekic po palac.....................savetujem da mi niko tada ne prilazi.
Keva u filmu majstori majstoriZar ima neko ko nije?![]()
.........a on padne na stopalo..............pa ga od muke sutnes.Sreća u nesreći je što tada baciš čekić da bi uhvatio palac.
Pa zapravo, dobila sam ispod zakonskog minimuma, sudiji sam se svidela, problem je bio KPZ Požarevac.Da l je moguće? Ko u filmu.. još gore!
Morala sam ovo više da kažem, da se ne raspadnem ponovo.Da l je moguće? Ko u filmu.. još gore!
Da, da, ima dosta talentovanih za sve i svašta, jedna otkrije da zna da slika, druga postane odbojkašica, ali pisanje je najčešće.Napisala bih pesmu o ljubavi
ali nisam mogla voleti
Napisala bih priču o tebi
ali te nisam upoznala
Napisala bih roman o životu
ali nisam živela.
Napisano po sećanju, nagrađena pesma devojke od 23 godine,
osuđene ,,U ime naroda" na 3 godine zatvora