- Poruka
- 6.594
ajmo, bez stida i srama, naši smo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to moguce uopšte?Nisam, najgore sto moze da se desi muskarcu je da polomi qurac.
mislis, da . . da ... daUf...uf...uf...![]()
Пун или пола?Nisam, najgore sto moze da se desi muskarcu je da polomi qurac.
Da, moguce je.to moguce uopšte?
Alatku cuvam ko oci u glavi, taman posla da ga lomim.Сад га ломи.
Пун или пола?![]()
To je mentalitet ,Paula za predsjednika.Ja sam htela reći da smo skoro polomili sto i da sam pala udarivši glavu o zid. Eto tako. Bolela me 7 dana. Najveća povreda ikada.
Međutim, rizik od povreda nas ne sme omesti u traženju najinteresantnijih mesta za seksualna angažovanja !
Braćo i sestre, samo napred !![]()
Jeste ,najcesce se desi kad je zena gore i slomi ga.to moguce uopšte?
mislis, da . . da ... da![]()
kad bre?Ova tema je baš skoro bila od istog autora?![]()
Stolovi izgleda cesto pucaju, bas mi je nedavno neko u realnom zivotu pricao slicnu pricuJa sam htela reći da smo skoro polomili sto i da sam pala udarivši glavu o zid. Eto tako. Bolela me 7 dana. Najveća povreda ikada.
Međutim, rizik od povreda nas ne sme omesti u traženju najinteresantnijih mesta za seksualna angažovanja !
omašila sam neštokad bre?
Koja žena nikad nije imala crvena kolena neka baci prvi kamenSitne povrede. Ogrebotine, manje modrice. Jenom sam nešto skliznula sa kreveta pa sam malo zavrnula skocni zglob.
Oguljena kolena i laktove ne racunam.
ko se nije makar jednom rajferslusom zastopo za zivana jer je bezao bez kilota taj nije muskoKoja žena nikad nije imala crvena kolena neka baci prvi kamen
Ja sam htela reći da smo skoro polomili sto i da sam pala udarivši glavu o zid. Eto tako. Bolela me 7 dana. Najveća povreda ikada.