maxyma
Iskusan
- Poruka
- 6.947
Rekla bih da jesam...ali ne bas,bas...Verujem da "nesto" postoji...ali moja parola je...Dobro se dobrim vraca...i toga se drzim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pazi fixa, nemoj da vredjas vernike da su primitivni, postuj razlicita misljenja,
2) zasto je verovanje u Boga u prvom,2-gom,3-cem,...19,20-tom veku ok,
a u 21 to mora da bude neka kulturno-antropoloska studija..malo si se izlupao...
Sto tebi smeta to sto neko drugi veruje da ce da zivi posle smrti.Ako ti neverujes u Boga,budi dobar ovako,pusti nek drugi veruju,ti mislis da je krajnje vreme da vernici poveruju u kraj tela=kraj duse ,a oni misle obrnuto da je krajnje vreme da nevernici pomisle da kraj tela razlicito smrti duse,ali postuj tudji stav iako si moderator...bez uvrede
Pakao je stanje duse...bas onako kako mi kazemo npr.neko je uradio nesto i napravio mi je pakao u dusi...Zato bih uopste verovao ? Zasto da verujem nekim ljudima koji veze nemaju ?
Narocito ne bih verovao Jovanu Zlatoustom koji je svom Bogu prepisao najvece zlodelo - stvaranje pakla .
Znate BOG je najveca dobrota na svetu , medjutim i on se jednom , ali davno , zayebao i zgresio - stvorio je Djavola i pakao , najvece zlo . Ali dobro svi smo gresni ...
Ne bih sad da pravim zajebanciju sa religijama , mada religion is really got for making fun of !
Hriscanstvo - Isus Hrist je obican MIT . To je mit bas kao i Zevs ili nas Slovenski drevni Bog Perun koji nam je k srcu prirastao pa ga danas slavimo kao Sv. Iliju . To je neka vrsta , izmenjenog , hriscanstva .
Verovanje u Hrista se nimalo ne razlikuje u verovanje u Sholjicu ili u Milana Tarota .
Hriscanstvo je covecanstvu donelo samo bedu , ratove , inkvizicije i dugu pauzu tamnog srednjeg veka .