Da li ste puritanac?

Prema urbanom rečniku puritanci su kraljevi i kraljice mediokriteta, uvek spremni da upere prstom u nemoral i da na svojim nejakim plećima nose sva etički moralna i/ili religiozna načela (makar zvanično).

Da li ih poznajete i da li imate razumevanja za takve ljude?

Da li mislite da oni iskreno veruju u te svoje predstave ili je sve fejk radi publike?

Da li ste jedan od njih?
Ja nikog ne kritikujem, ali znam 1000% da ne bih mogao da varam.
Bar mislim.
Tako da iako sebe ne smatram nekakvim puritancem možda se uklapam u izvorno značenje.

Je al smo svi ovde fini. Niko nikom ništa ne kaže, niko ne savetuje nikog drugog kako da živi. Svako gleda svoja posla. Svako živi kako mu se ćefne. Divota jedna. Raj pravi u glavama našim .. Neki"drugi" su grozni i represivni a mi smo crème de la crème :lol:
Ne moraš da mi veruješ.:lol:
Ako želiš veruj i da karam Babe i Ciganke, a i Baba Ciganke.:per:
Nemam ništa protiv.:rotf:

Prema urbanom rečniku puritanci su kraljevi i kraljice mediokriteta, uvek spremni da upere prstom u nemoral i da na svojim nejakim plećima nose sva etički moralna i/ili religiozna načela (makar zvanično).

Da li mislite da oni iskreno veruju u te svoje predstave ili je sve fejk radi publike?

Da li ste jedan od njih?
Nisam ...😵‍💫

бу

Da li ste jedan od njih?
То су фарисеји из Библије. Да ли сам један од њих то само могу да процене други јер човек никада не може да буде објективан
према себи.

Back