Sex.tehnika koja te dovodi do 5-7 orgazama!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odes u Kinu, isankas se, onda dodjes kuci i........introitus:A da objasnis malo tu tehniku, ja prvi put cujem za taj izraz...?
.........chokolada:Odes u Kinu, isankas se, onda dodjes kuci i........ops: :wink:
e to je super pozablack-devil:Zena lezi na ledjima, a muskarac kleci izmedju njenih nogu. Njena zadnjica se oslanja na njegove butine, dok se on iznad nje naginje, podizuci njenu karlicu da bi mogao u nju da prodre. U ovoj pozi seks je za zenu narocito intenzivan, ali njoj ce biti jos lepse ako ispod ledja stavi jastuk.
Eto ja sam vam objasnila kako izgleda poza Kinesko sankanje![]()
black-devil:Zena lezi na ledjima, a muskarac kleci izmedju njenih nogu. Njena zadnjica se oslanja na njegove butine, dok se on iznad nje naginje, podizuci njenu karlicu da bi mogao u nju da prodre. U ovoj pozi seks je za zenu narocito intenzivan, ali njoj ce biti jos lepse ako ispod ledja stavi jastuk.
Tvojih?sssm:Sex.tehnika koja te dovodi do 5-7 orgazama!
a od kineza?goodday:e to je super pozablack-devil:Zena lezi na ledjima, a muskarac kleci izmedju njenih nogu. Njena zadnjica se oslanja na njegove butine, dok se on iznad nje naginje, podizuci njenu karlicu da bi mogao u nju da prodre. U ovoj pozi seks je za zenu narocito intenzivan, ali njoj ce biti jos lepse ako ispod ledja stavi jastuk.
....ali nema S od sankanja...
ajd sada josh neku zimsku radost
black-devil:Zena lezi na ledjima, a muskarac kleci izmedju njenih nogu. Njena zadnjica se oslanja na njegove butine, dok se on iznad nje naginje, podizuci njenu karlicu da bi mogao u nju da prodre. U ovoj pozi seks je za zenu narocito intenzivan, ali njoj ce biti jos lepse ako ispod ledja stavi jastuk.