da li ste primetili...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da svi koji se bave fudbalom (igraju ga, aktivno navijaju, prate..) kao i oni koji redovno gledaju fudbal iz fotelje, da su svi oni obdareni izrazenom gluposcu?

zanima me zasto je to tako....

molim samo ozbiljne odgovorez:p
pa da...naravno da sam primetio...
imam i primer dečka sa foruma, al neću da pominjem nick pošto će on odma da prijavi, a modica odma da udeli karton pošto joj je drag...
on će se već prepoznati...:)
za real i da ne pričam...ima ih kolko oćeš...

konkretno fudbaleri ne umeju prostoprosirenu recenicu da sklope. al puni mrznje i ostrasceni i bolesni u vugla, cak vise njihove pristalice nego oni sami

fudbaleri su glupi, al to nije strašno jer su kao psetanceta koja kevću u vetar...
al ovi navijači...ja bi sve to da kopa kanale za kišnicu pored puta il neki drugi društveno koristan rad da se oplemeni...

kad god počne fudbal, misim na poslu, pošto u kući to nema ko da gleda, ja odma izlazim jer znam da će počnu da urliču, da se deru, da vrište, a to me iritira i dobijem želju da pretučem, što može da me košta službe...

Vi ste stvarno prolupali ! Kakve veze ima karakter i vrijednost osobe sa sportom kojim se bavi ? Ja sam radio kao konobar u kaficu prvoligaskog
fudbalera i poznavao sam barem polovinu igraca iz bivse Juge . Mislim na prvoligaske fudbalere . Da navedem samo bracu Vujovic , Mancea
Kranjcara itd .Medju njima je bilo dripaca ali i izuzetnih momaka . Recimo , znao sam Ljupka Petrovica dok je bio igrac , a inace je po profesiji
bio profesor ! Inace je bio vrlo fina i skromna osoba !

Vi ste stvarno prolupali ! Kakve veze ima karakter i vrijednost osobe sa sportom kojim se bavi ? Ja sam radio kao konobar u kaficu prvoligaskog
fudbalera i poznavao sam barem polovinu igraca iz bivse Juge . Mislim na prvoligaske fudbalere . Da navedem samo bracu Vujovic , Mancea
Kranjcara itd .Medju njima je bilo dripaca ali i izuzetnih momaka . Recimo , znao sam Ljupka Petrovica dok je bio igrac , a inace je po profesiji
Zoran i Zlatko su nam bili uzori. :ok: A Dragan ima i ulicu nazvanu po njemu.

ej, nisam htela da se ovde nabrajaju imena i "zvezde" i sl.....
ti ne vidis sta navijace rade, ne....? i to SAMO fudbalski navijaci.
na to nemas komentar, ne???

А причате како су предрасуде глупе, и како сте ви паметни.. По мени, неко паметан не може да изјави ово. Ок има их глупих, нпр Жигић, човек просто не зна да састави реченицу, али ок од њега нико и не тражи да прича већ да трчи и шутира прецизно.. И кад имаш 2 тренинга дневно мало и имаш времена за остало.. А што се тиче навијача, то је тек смешна прича, и ту има и глупих, док нпр знам вођу једне групе који је адвокат, изузетно начитан тип, пријатан за разговор, то што живи таквим животом не значи да је глуп.. То што неко воли да се бије, не значи да је глуп, већ да има вишак тестостерона и енергије.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back