Da li ste primetili koliko nase komšije brinu za nas

jok ti cesh mi kazesh da sam najgori.
Ti koji si jedva pismen.
Shvati, da je najveca vrlina - biti odmeren -a lupetanje da nam svi zavide spada u poznate srpske komplekse - koji danas drugima sluze za podjebavanja!
Ali dzaba ti si i dalje uveren u to da su Srbi - nebeski narod..lele
Kad srpski narod bude zasluzio u nechemu da bude najbolji - ja cu ga prvi pohvaliti.
Ali na Olimpijskim igrama - slovenachki kekeci uzeshe troduplo vishe medalja od Srba -* NARODA NEBESKOG!
Dakle, javi se kad imash chime da se pohvalish - a da to nije ispijanje rakije brljushe na nekom vasharu.:evil:
Toda si najgori ti ne kazem ja nego ocigledno ti imas to misljenje o sebi.A ni odmerenoscu se ne mozes pohvaliti,posto ni u jednom postu nepropustas priliku da nam naturis na nos primere gde su srbi najgori.Nigde od tebe nesto pozitivno o srbima nisam procitala,a posto i tvrdis da toga nema,onda si zaista jadan.Upitaj se dal bi neko od nas govorio o srbima kao nebeskom narodu,da nije takvih koji vecito pokusavaju da prave od nas monstrume,a uvelicavaju sve sto je tudje

Toda si najgori ti ne kazem ja nego ocigledno ti imas to misljenje o sebi.A ni odmerenoscu se ne mozes pohvaliti,posto ni u jednom postu nepropustas priliku da nam naturis na nos primere gde su srbi najgori.Nigde od tebe nesto pozitivno o srbima nisam procitala,a posto i tvrdis da toga nema,onda si zaista jadan.Upitaj se dal bi neko od nas govorio o srbima kao nebeskom narodu,da nije takvih koji vecito pokusavaju da prave od nas monstrume,a uvelicavaju sve sto je tudje

ehehj, kad krenu ptariJotkinje iz Svabije da mi sole pamet o patriJotizmu i ljubavi prema domovini. Da je vama bilo lepo u Srbiji ne biste vi nogama u dupe pravo otrchali u tu omrazenu EU.
Ajd razumem, mozda ste bili mali, pa vas roditelji poveli -ali sada slobodno dodjite u otadzbinu da je zajedno podizemo. A ne, vama je i dalje lakshe da zivite u toj EU, a da sirite patriJotizam putem interneta.
Ti nemah nikakvo pravo da mi delish lekcije o mojoj Srbiji -ti placash poreze Svabiji, radish za njih i za Srbiju ti ne postojish. Kad se budesh vratila ovde, pochela da radish, zivish, placash poreze za ovu zemlju, sve dotle ce i onaj Sipac iz Preseva biti veci Srbin od tebe.
:super:

ehehj, kad krenu ptariJotkinje iz Svabije da mi sole pamet o patriJotizmu i ljubavi prema domovini. Da je vama bilo lepo u Srbiji ne biste vi nogama u dupe pravo otrchali u tu omrazenu EU.
Ajd razumem, mozda ste bili mali, pa vas roditelji poveli -ali sada slobodno dodjite u otadzbinu da je zajedno podizemo. A ne, vama je i dalje lakshe da zivite u toj EU, a da sirite patriJotizam putem interneta.
Ti nemah nikakvo pravo da mi delish lekcije o mojoj Srbiji -ti placash poreze Svabiji, radish za njih i za Srbiju ti ne postojish. Kad se budesh vratila ovde, pochela da radish, zivish, placash poreze za ovu zemlju, sve dotle ce i onaj Sipac iz Preseva biti veci Srbin od tebe.:super:[/QUOTE]
A tek oni na Kosovu........:dash::dash::dash:Post ti ulazi u uzi izbor za najgluplji post godine:bye:

Ja osobno (iz HR) volim pogledati srpske forume i portale jer me zanima sto se kod vas dogadja. Iskreno.. volio bih vidjeti stabilizaciju vase zemlje i ekonomski rast. Zato sto ovi nasi debosi od politicara uvijek kao mjerilo uzimaju susjedne zemlje - cisto da nam pokazu "kako je nama ustvari dobro". A i nije mi neka fora biti u okruzenju "problematicnih" zemalja. Volio bih vidjeti stabilnu i ujedinjenu Srbiju sa problemom Kosova iza sebe.. zemlju koja bi predstavljala zanimljivog takmaca u sportu, kulturi, ekonomiji, itd.. Naravno.. da pricamo razlicitim jezicima ne bi me previse zanimali :)

A sto se tice pohvala, tj. onog u cemu ste najbolji - fimska industrija. Tu vam svaka cast iako su se i nasi filmski redatelji trgnuli u zadnje vrijeme. Isto tako, Srbija je bila poznata po visokoj informatickoj razvijenosti (ovdje mislim na napredno racunalstvo sa kraja 80ih i pocetka 90ih godina - razvoj mikroprocesora i programiranje). Doduse.. ne znam kakva je sada situacija.(?) Isto tako, mislim da imate kvalitetne kapacitete za razvoj teske industrije (automobili/metalurgija/vojna) na podrucju cijele zemlje dok kod nas postoje samo brodogradilista i Djuro Djakovic (vojna industrija) i ajde - Koncar (vlakovi/niskopodni tramvaji/generatori). Al' cisto sumnjam da ce se u dogledno vrijeme kod nas proizvoditi automobili dok ste vi vec sklopili ugovor sa Fiat-om.

Eto - nadam se da sam razbio mit o zlobi, ljubomori i zelji da budete losiji od nas :)

Back