Da li ste primetili da nam je nestala...

• Začetnik teme Začetnik teme Milow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
iluzionista:
Chernobill:
Nije ironija nego sala.

Jeste. Sve je pocelo kao sala... Ali, ipak je posle postalo totalno neukusno.

Zao mi je sto se devojka naljutila... :cry:

Sneska sorry... :(

Otkud ti ideja da se ljutim, i da me moze pogoditi nesto sto o meni govore ljudi koji me ne poznaju? Da to radi neko ko me dobro poznaje, e, tad bih se zapitala, a ovako..... Ma, daj...
Inace - ni najmanje nisam ljuta. Ne znam na osnovu cega si stekao takav utisak. Nikad me nije bilo manje briga sta ce ljudi o meni misliti nego sada. :roll:
Ipak sam se malo oporavila od zavisnosti od foruma.... :P

Chernobill:
Nije ironija nego sala.
Nismo mi danas neraspolozeni i negativni, nego ti.
Ja volim da razmisljam o tonu kojim je nesto receno, i konstruisem razne teorije o tome. (teorije... tako ide uz mene ta rec... 8) )
a juce mi je bio bas divan dan... Nisam skoro bila tako raspolozena, a i isla sam da gledam 'Nabuka', bilo je jako lepo vece.
Drugim recima - zasto mislis da sam JA ta koja sam omasila u proceni necijih namera? Bice da ste svi vi koji ste pomislili da sam neraspolozena u stvari pogresili.
Dakle - i ono sto sam ja rekla je sala. A i da nije, nimalo me ne pogadja sta o meni mislite.
Mada, mozda cak i nije sala, vec - ironija.

Slusaj sad - nisam ja bas toliko plitka i jednostavna osoba da se moje raspolozenje vidi na osnovu nekoliko recenica koje cu napisati na nekom forumu, ljudima koje ne poznajem.

Znam da je i moj danasnji ton vrlo neobican, ne znam sta je u pitanju. Valjda me nervirate (nista strasno, ja sam inace osoba koja se mnogo nervira:)).
Dan je tako divan!!!

Pozdravljam vas sve. :wink:

Snezna_kraljica:
iluzionista:
Chernobill:
Nije ironija nego sala.

Otkud ti ideja da se ljutim, i da me moze pogoditi nesto sto o meni govore ljudi koji me ne poznaju? Da to radi neko ko me dobro poznaje, e, tad bih se zapitala, a ovako..... Ma, daj...
Inace - ni najmanje nisam ljuta. Ne znam na osnovu cega si stekao takav utisak. Nikad me nije bilo manje briga sta ce ljudi o meni misliti nego sada. :roll:

Ljutis se ti ljutis, gde god stoje tri tackice to je zanak da si malo odustala od pisanja i svoju ljutnju izvrsila nad najblizom zrtvom na koju si naisla... ma salim se ja.

Snezna_kraljica:
iluzionista:
Chernobill:
Nije ironija nego sala.

Ko je bre govorio nesto o tebi, a pogotovu lose. Bila je mala sala i to nakon tvoje ostre reakcije. Ma nije ni bitno.

Back