Da li ste povredili nečija osećanja

Па знаш да уопште нисам у том фазону, да ме хлађење не греје. Али ми се десило, рецимо у средњој да сам имала изузетно неслагање са другарицом која ми је сада једна од 3 најближе. Деси се. Некад.
Они којима је то манир имају проблем, да.

Ma nije on, nego gledao na drugim temama, pa sam pobegao ovde. A ovde vas dvoje pricate o sqdo mazou. Pa sam se mako deprimirao brate. Razumes? Nije lako kad je tesko naci ljude svoga senzibiliteta.
pa ima istine donekle... zene ribe su esencije kontrapunkta...imaju snazne emocije ali su dosta nastrane i cesto vole neko uzbudjenje koje ih izbaci skroz iz cipela... eno ti rijana , onaj njen ju je ubijao od batina ali bukvalno zenu onaku divnu fasovao posred oka, a ona... samo srca mu slala... posle puklo medju njima al kontas poentu...

pa ima istine donekle... zene ribe su esencije kontrapunkta...imaju snazne emocije ali su dosta nastrane i cesto vole neko uzbudjenje koje ih izbaci skroz iz cipela... eno ti rijana , onaj njen ju je ubijao od batina ali bukvalno zenu onaku divnu fasovao posred oka aona... samo srca mu slala... posle puklo al kontas poentu...
Ne ne nemoj me u tu pricu brate. Ja sam voleo kinkaru ali daleko od psiho parafilije. Dao sam otkaz..

Back