Da li ste povredili nečija osećanja

gost 435342

Domaćin
Poruka
3.177
Da li ste neku osobu, emotivno, seksualno ili materijalno iskoristili pa je ostavili, počinili preljubu, uvredili je na bilo koji način, šikanirali, fizicki povredili ili na bilo koji drugi način?
Da li se kajete zbog toga i šta biste učinili za oproštaj i da li bi ako bi ponovo bili u vezi sa tom osobom bili bolji prema njoj?
Pitanje za oba pola.

Da li ste neku osobu, emotivno, seksualno ili materijalno iskoristili pa je ostavili, počinili preljubu, uvredili je na bilo koji način, šikanirali, fizicki povredili ili na bilo koji drugi način?
Da li se kajete zbog toga i šta biste učinili za oproštaj i da li bi ako bi ponovo bili u vezi sa tom osobom bili bolji prema njoj?
Pitanje za oba pola.
Nisam nikada iskoristila nekoga.
Emotivno povredila jesam.
Ne kajem se.

Ne bih to nazvala iskorištavanjem, ali sasvim sigurno sam neke emotivno povrijedila. Nenamjerno i više možda iz razloga jer se nisam emotivno dala u potpunosti kad se to od mene očekivalo. Ne bih rekla ni da nešto posebno žalim. U kontaktu sam s nekima od njih, i pouzdano znam da su nastavili život i da im sasvim dobro ide.
To je razuljivo, mozes ti svakoga da izludis, nisi kriva sto si super zena.

neke ljude mi je žao što sam razočanao...neke me i nije baš žao zbog toga što sam razočarao jer su imali neralna očekivanja koja nisam mogao nikako da ispunim...
nisam nešto mnogo sklon neverstvima ali niko nije savršen i desilo se i meni da zabrljam...žao mi je ali sam dovoljno izmatretirao sebe tako da nema više svrhe.
Da se igram sa nečijim osećanjima ne volim...ni da budem bezdušan i da iskorišćavam ljudi isto ne volim jer mi savest ne da mira...
u principu ništa preterano strano nism uradeo nekom a one sitne gluposti koje jesam sam isplatio dovoljno ako ne baš tim ljudima onda sam sebi...

Back