Da li ste pametniji od djaka petaka?

Kviz je super i ucestvovao sam u njemu u to sam siguran samo tako nastavite .ja sam bio u prvoj grupi na snimanju testiranje nije tesko jer sve je za ljude.zanimljivo je upoznas nove likove ,vidis Sofiju,sa decom je divno druziti se opusteni su vozili smo vozic u mojoj emisji ,a ja sam imao cak i peh da se okliznem i uletim u studio hehehehehe:lol:8-)

Kviz je super i ucestvovao sam u njemu u to sam siguran samo tako nastavite .ja sam bio u prvoj grupi na snimanju testiranje nije tesko jer sve je za ljude.zanimljivo je upoznas nove likove ,vidis Sofiju,sa decom je divno druziti se opusteni su vozili smo vozic u mojoj emisji ,a ja sam imao cak i peh da se okliznem i uletim u studio hehehehehe:lol:8-)

Bas me zanima kako si uspeo da prodjes, jer decko koji je osvojio 500.000 hiljada u "Visokom naponu" je dva puta isao na testiranje, i dva puta su ga zezali i nije prosao, kao i mnogi pobednici drugih kvizova koji su maksimalno uradili test, dok je lik iz Kaludjerice koji je na testiranju uradio samo jedno pitanje od petnaest, i to "U kom gradu su bile srusene kule bliznakinje 11. 09. 2001.?" glatko prosao?

Back