Da li ste osvetoljubivi nakon raskida?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.336
Čitam ovo u nekim vestima:

Bivši marinac kaže da je bivša devojka nemilosrdno uznemiravala njega, njegovu porodicu i trenutnu devojku, uključujući i slanje njegovih fotografija i video snimaka sa oznakom X, navodi se u sudskim dokumentima.

Mount Efraim je imao romansu na daljinu sa Dezarae Collins (27) više od godinu dana, ali „nije bila u stanju da podnese“ njihov raskid 2015. i „upustila se u višegodišnji tok uznemiravanja“, tvrdi u saveznoj tužbi Nju Džersija i u intervjuu za The Post.

Kolins je slala njegovoj porodici pisma, uključujući i jedno sa njegovom golom fotografijom. On je tvrdio da je zvala i slala poruke njemu, njegovoj porodici i voljenima bezbroj puta sa 22 različita telefonska broja - i kontaktirala njegove prijatelje na društvenim mrežama.

Njegova trenutna devojka je rekla da je Collins navodno kontaktirala 5.500 puta u periodu od 10 dana u oktobru 2022.
Bivši marinac navodi da je počevši od istog meseca, Collins eskalirla uznemiravanje tako što je podelila njegove fotografije sa naznakom X sa njegovom trenutnom devojkom, njenom porodicom i njegovom porodicom, tvrdi se u podnesku.

NYPICHPDPICT000006769434.jpg

I mislim se, nije jedina, garant.

Kako vi podnosite raskid?

Poslednja izmena:
Meni nije zlo :)
E pa to se sad može sa više strana sagledati kad se sjetim moje drugarice i ma koji način je muž ostavio onda jeste strašno!
Pa dobro ako neko nekoga ostavi na način prevare, zamajavanja i slično, ali ako te neko fer ostavi jer je naprosto prestao da te voli, ne sviđaš mu se više, nisi mu atraktivan ličnošću ili izgledom, ne vidim zašto bi se karma baktala time, tu nema nikakvog zla

Back