Da li ste optereceni svojim telom?!?

Zašto sve ženske ovde navode samo dve brojke - visinu i težinu? A gde su oni razni obimi? :think: :lol:

Kad smo opsednute njima:(Reshila sam da smrsham, napokon:)Juche sam slabo vecherala, i evo danas sam se shetala od juge pa nazad.To je moj plan i uchinila bih sve da samo vratim 49-50 kg.Ali nazhalost, danas osim shto sam shetala, ipak sam najveći deo dana provodila uz knjigu, i evo sad uz kompjuter.Ali nadam se da će mi pola sata-45 minuta shetnje pomoći da bolje oblikujem svoje telo;)Svaki dan shetnje, i biće postignut efekat.

Jaoj,ubiste me ovom temom..

pre neko vece izvlacim svoje stare farmerke iz ormana,da ih obucem,nisam ih nosila od juna 2007,kad su mi bile siiroke i spadale su mi..

a sad..jedva su mi dosle do butina,nekako sam ih obukla,ali ne mogu da ih zakopcam .Uzas.:( kad me slog nije strefio.

Ceka me dooobra dijeta,a ove ce farmerke biti reper za moje gubljenje kila:sad2::

Ne mogu da verujem da sam sebi dopustila da se tako ugojim.

Poslednja izmena:
Zašto sve ženske ovde navode samo dve brojke - visinu i težinu? A gde su oni razni obimi? :think: :lol:
U pravu si, ne treba se mnogo opterećivati kilogramima.
Nije isto kad neko ima 60 kg, i lepo oblikovane mišiće, i 60 kg a salo na sve strane.
Ko hoće da smrša, lepo izmeri kilažu, ali i uzme onaj krojački metar u ruke, pa zapiše sve žive obime (grudi, struk, dupe, butine, ruke...), i onda meri na svakih mesec dana.

Sibil Vejn:
Ceka me dooobra dijeta,a ove ce farmerke biti reper za moje gubljenje kila
Imam i ja jedne takve farmerke :mrgreen:
Sad mogu lepo da uđem u njih, i da ih zakopčam, al sedenje mi ne ide najbolje :mrgreen:
Još malo :p

Back