da li ste normalne

Misliš, da napišemo esej o tome smatramo li se normalnim, pa ćeš ti na osnovu našeg pisanija proceniti jesmo li zaista normalne ili ne, iako se ne razumeš u žene? :D
Ma pali brate; svaka procenjivačka komisija mora imati neki sertifikat o usko specijalizovanoj procenjivačkoj sposobnosti, pa i ti.
Prvo sertifikat na uvid, a onda ćemo da se izjašnjavamo!

Trebalo je tema da se zove drugacije ali da ima potpuno drugo znacenje od ovog naslova :-D.

Izvinjavam se.
Hocu da kazem, ma vec sam otvorio na ljisu oko vjeza pa nema veze.
Hocu da kazem, ono sto oduvek nisam, odnosno itd.
Tj

Ohrabrite me i uocite moj problem (jer zene bolje razmisljaju od muskaraca).
Jednostavno ne mogu da imam devojku, ne znam zasto, nisam nikada ni probao, verovatno da bih mogao da pokusam, kada mislim o tome jednostavno ne znam sta da kazem, ima momka i gotovo, a borba? Ko pre devojci njegova devojka? Jedna ko nijedna jedna ali vredna?!?
Ma beli medved. Kakvi misevi. Medved. Ko razume shvatice. Ja ne razumem hahaha.

Da li volite ako imate momka npr neka duga veza da dodje neko i razgovara sa vama tj flertuje?

Poslednja izmena:
Ostavio sam činijicu sa kikirikijem u sobi i sva se napunila mravima. Kad sam uzeo da je odnesem oni počeli da viču na mene, što uopšte nije u redu. Ipak je ovo moja kuća.
Ok, i njihova je, u neku ruku, ali vodi se na mene zvanično. Do sad ih je bilo samo u kuhinji i sa tim sam nekako mogao da živim.
Sad ću ipak morati da razmislim kako ćemo dalje.
Reč ''kikiriki'' je najčudnija reč u srpskom jeziku. Odakle nam?

Ostavio sam činijicu sa kikirikijem u sobi i sva se napunila mravima. Kad sam uzeo da je odnesem oni počeli da viču na mene, što uopšte nije u redu. Ipak je ovo moja kuća.
Ok, i njihova je, u neku ruku, ali vodi se na mene zvanično. Do sad ih je bilo samo u kuhinji i sa tim sam nekako mogao da živim.

Chicchi ricchi? :zkez:

kakav bre kikiriki,pazi rec:NAOCARE
za mene je to apsolutno najcudnija rec sto postoji

Nismo ali smo neodoljive :D

Neodoljive?
Ja sam smotan. Neumem da muvam. Ma ne umem uopste i da pricam sa devojkama, niti sam probao! Ja mislim kada bi pristala neka da izadje da bih pao u nesvest ko onaj ivkove slave, ma kakvi, ja bi pao u nesvest samo kada bi i mogao da uspostsvim kontak sa njom, zdravo ja sam i pade u nesvest.
Dobro je sto pisem ovako puno ali verujte kada je uzivo u pitanju ne mogu jednostavno da progovorim sa nekom devojkom koja uopste i ptodje pored mene!
Kako da se oslobodim toga vraga? !

Back