- Poruka
- 13.394
Ne razumem se u zene ali hocu da pridjem nekoj. Najpre hocu da se uverim kako pisete... (motivacija)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem se u zene ali hocu da pridjem nekoj. Najpre hocu da se uverim kako pisete... (motivacija)
Ostavio sam činijicu sa kikirikijem u sobi i sva se napunila mravima. Kad sam uzeo da je odnesem oni počeli da viču na mene, što uopšte nije u redu. Ipak je ovo moja kuća.
Ok, i njihova je, u neku ruku, ali vodi se na mene zvanično. Do sad ih je bilo samo u kuhinji i sa tim sam nekako mogao da živim.
Sad ću ipak morati da razmislim kako ćemo dalje.
Reč ''kikiriki'' je najčudnija reč u srpskom jeziku. Odakle nam?
Pa ti se zaebavaš, a onda ja guglam bzvz.
Ostavio sam činijicu sa kikirikijem u sobi i sva se napunila mravima. Kad sam uzeo da je odnesem oni počeli da viču na mene, što uopšte nije u redu. Ipak je ovo moja kuća.
Ok, i njihova je, u neku ruku, ali vodi se na mene zvanično. Do sad ih je bilo samo u kuhinji i sa tim sam nekako mogao da živim.
Sad ću ipak morati da razmislim kako ćemo dalje.
Reč ''kikiriki'' je najčudnija reč u srpskom jeziku. Odakle nam?
Nismo ali smo neodoljive![]()