DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

C, c, c.

Vi to, ovako javno ugovarate, pa treba to malo... Suptilnije. :mrgreen:
PP, ovo ono, rokenrol. xD

Tema:

E i tema je vala, izvikana... :) Idem u Beograd na ljeto nekoliko dana, već se dogovaram sa forumašima o susretu. :mrgreen:

Ja sam tebi rekla, bez mene, nikud. Hoću da se uverim da savršenstvo ne postoji pa da se vrnem mom dragom. :P :lol:

Ne znam stvarno šta je tim ljudima, kafa je blagoslov današnjeg vremena. :heart:

Amin.

Red je i ovde da se poserem :lol:
pa vako,upoznala sam:
Pajper-ona je diiiiiiiiiivna.Liči na mene,samo u mršavijoj varijanti sa bleđom puti i zelenim očima :lol:
Different from others:njega ne treba opisivati,treba ga videti :lol: on je manijak,u svakom smislu,ali mi plaća pivo i pljeskavicu...:D
Hator i Bullit13-zajedno sam ih upoznala,zajedno ih i pišem,oni su mnogo simpatični,samo sam ih ja žestoko smorila :lol:
Enrique(promenio nik u Che_Guevara)-on je diiiiiiivan,divan,samo mnogo tih.
Cobra Sic,ili Bratislav Nikolić-čovek koji najlasnije podriguje
Saki 8050-uuuu ona mi je omiljena :D pomogla mi je u zajebanoj situaciji,kad ljudi koje inače dugo znam nisu.
Papajaaa ili Hells Bells i njegovih 100 drugih nikova-najlepši forumaš....da nismo i bili u špicu s vremenom stradao bi :cool:
W.A.S.P-šmekerčina...lud čovek...:D
Tyra-najlepša forumašica i generalno jedna od najboljih riba koje sam ikad videla :mrgreen:
Protektor-sada moj drugi po redu najbolji drug :mrgreen:
Superdamnglam-nju znam odvajkada :lol: išla sa mnom u vrtić,a bile i u istoj osnovnoj i srednjoj.

Poslednja izmena:

Back