DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

Glupo mi je to.Ok,ne bih htela nikog da vredjam,kazem u svoje ime:mislim da je sve to pomalo jadno.
Sav taj virtuelni svet.
Kao da nemas prijatelje,drustvo,pa moras da ga trazis u kompjuteru.
Mislim da nikad necu promeniti to,tako mislim...i gotovo. :D
Ali,nikad ma koliko mi bila ta osoba simpaticna,nikad je ne bih tako upoznala. :neutral:

Glupo mi je to.Ok,ne bih htela nikog da vredjam,kazem u svoje ime:mislim da je sve to pomalo jadno.
Sav taj virtuelni svet.

Kao da nemas prijatelje,drustvo,pa moras da ga trazis u kompjuteru.
Mislim da nikad necu promeniti to,tako mislim...i gotovo. :D
Ali,nikad ma koliko mi bila ta osoba simpaticna,nikad je ne bih tako upoznala. :neutral:
Ne razumem... pa sto si onda ovde...?? Mislim, nisam ja ovde da bih ikoga upoznala, ali ako se sa nekim "sprijateljim", sto da ne?

A znaš da ima ljudi koji ne žele prijatelje?
I koji ljude sa kojima se dopisuju ne doživljavaju kao ljude već kao mašine koje odgovaraju na njihova pitanja?

Ima nas svakakvih :)
Mada, realno, i ko je sa druge strane osoba je, i ne vidim razlog zašto da se ne upoznamo, internet je samo još jedan vid komunikacije, kao i telefon, i telegraf, i golub pismonoša i dimni signali i ostalo...
Komunikacija je komunikacija... u nedostatku prave treba se služiti sporednim.

Da....sve to stoji..ali zasto onda uopste dolazis na forum gde se sve vrti oko komunikacije sa ljudima?
Slazem se u jednom.
Tuzno je ako ti je net jedini nacin da upoznas ljude ili pak ako se upoznajes sa bilo kim al opet...cela poenta svega ovoga jeste komunikacija sa raznim ljudima koje mozda nikada ne bi dobila sansu da upoznas:)

Zamisli pricas sa nekim ko zivi u istom gradu koa i ti - recimo godinu dana. Super ti je, zanimljiv ti je ..ali ti ne zelis da ga upoznas iz nekih svojih principa..
Cemu onda uopste trositi vreme na pricu sa bilo kim od nas?

Ne kritikujem te, cisto dajem svoje misljenje;)

Back