Да ли сте некада манипулисали некога за кога знате да сте му се свиђали

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Да ли сте некада манипулисали некога за кога знате да сте му се свиђали? Хоћете да изнудите неку корист од њега/ње па мало флертујете, или га/је завлачите, играте се њиховим осећањима јер знате да им се допадате?

Ја лично то никада нисам радио, али су пар пута мени то радили. Тојест, покушали, али хвала Богу нисам глуп па сам ти схватио и пресекао на време.

Ако јесте, да ли се кајете због тога некад?

Pa ne nisam nikad nikakvu korist imao i zeleo,mozda neki flert igrica ako je bio,neke mi se nisu svidjale a znao sam da se loze ali prisustvo je neizbezno ,pa ih nisam grubo odbijao i onda se jos vise produbi pa i vise boli
Ти си исто ко и ја по том питању. Ни ја нисам грубо одбијао никада. Увек сам гледао да не повредим ту девојку... А мене су одбијали грубо како су стигли, тј, како су стигле

Nisam...uhhhh,bas bih se sama sa sobom lose osecala da imam takve "porive" ma koji da je razlog.
Fer plej volim.
Такође, и ја само фер игру. Је ли неко некад то теби радио?

И ја бих се осећао јако глупо од самог себе

Такође, и ја само фер игру. Је ли неко некад то теби радио?

И ја бих се осећао јако глупо од самог себе
Pa mislim da meni nije...ja tesko grizem mamce i "bezbedne" 🌀🤔
...ali imala sam prilike da vidim to i sa strane...fazon igra moci,ega...nije kul uopste.

Pa mislim da meni nije...ja tesko grizem mamce i "bezbedne" 🌀🤔
...ali imala sam prilike da vidim to i sa strane...fazon igra moci,ega...nije kul uopste.
Наравно да није кул, јер то само показује колики су то комплексаши у бити. Као што кажеш, игра моћи ега и себности

Ovo je više ženska umetnost. Kad vidiš da imaju simpove, drže ih oko sebe, ali nikad preblizu. Daju im pažnju.
Да, истина је ал има и манипулативних к"ратих. Они захјебу сваку женску по нивоу манипулације

Такав је био и мој ћале

Ne. Čak sam posebno pažljiva da ih ne povredim, i da ih izokola navedem na zaključak da ja nisam ta koju jure, i da se ohlade :roll:
To ako su dobri ljudi inače, a ako nisu, ondak malo brže olađujem :manikir:
Да, слажем се, и ја тако. Али како на крају сазнаш јесу ли добри или нис

Неко се чини добар а лош је. А неко се чини обратно

Да, истина је ал има и манипулативних к"ратих. Они захјебу сваку женску по нивоу манипулације

Такав је био и мој ћале
Ima, ima. Ali tu titulu nose žene jer one imaju nešto za čime žudi muškarac. :P

Да, жене су ловина а мушкарац је ловац. Ипак мислим да су у флерту девојке капетани брода
Najružniji, ali i najplastičniji primer je kako to funkcioniše u prodaji. Imam proizvod koji drugi žele. Ja kontrolišem cenu, ja sam taj koji određuje ko će imati proizvod.

Najružniji, ali i najplastičniji primer je kako to funkcioniše u prodaji. Imam proizvod koji drugi žele. Ja kontrolišem cenu, ja sam taj koji određuje ko će imati proizvod.
Заправо то је одличан пример. Јесте мало сиров али када се пренесе на мување баш тако и испадне

Заправо то је одличан пример. Јесте мало сиров али када се пренесе на мување баш тако и испадне
Ako se ne varam, Steve Harvey je pisao o ovome i davao savete ženama objašnjavajući kako muškarci misle i funkcionišu.

Ako se ne varam, Steve Harvey je pisao o ovome i davao savete ženama objašnjavajući kako muškarci misle i funkcionišu.
Мислиш на оног црнца, водитеља? Имаш ли те снимке или литературу или какве већ изворе?

Да ли сте некада манипулисали некога за кога знате да сте му се свиђали? Хоћете да изнудите неку корист од њега/ње па мало флертујете, или га/је завлачите, играте се њиховим осећањима јер знате да им се допадате?
Mada mnogi misle da sam manipulator-nisam.
Meni ne treba korist od nikoga.

Mada mnogi misle da sam manipulator-nisam.
Meni ne treba korist od nikoga.
Зашто мислиш да многи то мисле? Али све у животу је корист само је нешто површно а нешто није. Корист, потреба, назови то како хоћеш

Da čitam kako muškarac razmimšlja, a pritom sam i sam muško? Jok.
Па добро није лоше видети да ли је у праву. Да ли има бар ствари које је потрефио

Него одакле њему знање око тога уопште? Да ли је он психолог?

Па добро није лоше видети да ли је у праву. Да ли има бар ствари које је потрефио

Него одакле њему знање око тога уопште? Да ли је он психолог?
On je standup komičar. Ima dosta dugo i neku emisiju humorističkog karaktera gde se porodice takmičenja. Ne mogu se setiti odakle mu predznanje o tome. Verujem da je to više na neko lično iskustvo jer ima deo u emisiji kada mu žene iz publike postavljaju ljubavna pitanja. On ima dve emisije valjda.

On je standup komičar. Ima dosta dugo i neku emisiju humorističkog karaktera gde se porodice takmičenja. Ne mogu se setiti odakle mu predznanje o tome. Verujem da je to više na neko lično iskustvo jer ima deo u emisiji kada mu žene iz publike postavljaju ljubavna pitanja. On ima dve emisije valjda.
Баш ћу сада да узмем да ишчитам. Можда има и неких тачних тврдњи у тој књизи?

Back