Da li ste nekad bili na Kosovu?

Da li ste nekad bili na Kosovu?

• da

glasova: 26 63,4%
  • ne

glasova: 15 36,6%

• Ukupno glasova
    41
  • Anketa je zatvorena .
Evo npr moji su proterani sa KIMA......i da jesu ostavljeni na milost i nemilost siptara....ali to nije samo krivica drzve nego kolektivna krivica....politicari se pred izbore najvise sete njih i kurce se patriotizmom..a idu tamo da ih podrzavaju obuceni u bunde i rasipajuci se parama sa kojim bi trebalo njima da pomognu!I ne jos nisam bio ali icicu!

Svaka cast! Ovakav realan stav postujem!

Pa mislim na onu silnu bezaniju preko granica i ostalo;) Vreme je radilo za nas dok se Ameri nisu umeshali. Koliko ste vi bili odluchni, toliko smo i mi bili odluchni. Izgubili bi samo tako.

Bezanije jeste bilo isto kao sto je bilo i kod vas ali vreme nije radilo za vas jer ste na celom Kosovu imali samo neprijatelje oko sebe a to je bila najveca snaga protiv vas.Odluchni na vasoj strani su bili samo Srbi-mestani koji su do tada uzivali privilegovan polozaj(da kao manjina vlada) ali ne i oni koji su na "silu" dovedeni da ratuju.

Bio na Kosovu i jos sam i ne zelim ni ja da ga neko otme vec da ostane tu gde je,ljudima koji su rodjeni i zive tu .Da Amera i njihovih saveznika nije bilo opet bi ishod bio isti samo sto bi potrajalo.

Не би рата на Косову и Метохији било,
а ти и твоји би и даље певушили улицама градова Србије....
" кики рики,семенке"

Не би рата на Косову и Метохији било,
а ти и твоји би и даље певушили улицама градова Србије....
" кики рики,семенке"

Rata na Kosovu bi bilo !!!!
Nista nije sramota raditi pa ni prodavati kikirirki i semenke i ne znam zasto mislis time da omalovazavas nekog osim ako za tebe nije chasan posao samo ratovanje i osvajanje teritorija.

Rata na Kosovu bi bilo !!!!
Nista nije sramota raditi pa ni prodavati kikirirki i semenke i ne znam zasto mislis time da omalovazavas nekog osim ako za tebe nije chasan posao samo ratovanje i osvajanje teritorija.

Рата не би било ! То су и амери изјавили.

Није срамота наравно, радити поштен посао.

Него, ниси прочитао између редова....

Сада певате
... " хероин ваљамо "
:(

Poslednja izmena:
Ja sam Srbin iz Republike Srpske. Ne kazem da je ok to što su Srbi izgubili Kosovo. Ja jesam pogodjen tom nesrecom kao covjek. Ali kazem da Srbija nije pogodjena i da je briga za Kosovo, jer da je briga, valjda ne bi dozvolili da joj se neko useli u kucu i da je sebi prisvaja. Ako si pazljivo citao moj tekst, mogao si vidjeti da sam ja na vise mjesta branio kosovske Srbe. Njima treba konkretna pomoc od njihove drzave Srbije, a ne busanje u grudi junacke.

Ja razumem tvoje ogorčenje, ali verujem da iko ko ima ljubavi prema svome srpskom narodu, prema svojoj istoriji, prema spomenicima kulture, prema žrtvama koje su za to Kosovo pale --- duboko žali gubitak Kosova. Ipak, nekada čovek mora da prihvati neke gubitke, na neko vreme, a nekad i zauvek. Mislim da su Srbi suviše vezani za Kosovo... da bi se tek tako njega odrekli... pa, neka o tome misle Albanci...

Što se konkretne pomoći tiče, država Srbija se angažovala na diplomatskom planu, a ako nije na materijalnom i svakom drugom koji bi Srbima dole olakšao položaj tada je to žalosno, ali ne znači da ne može da se promeni.
Verujem.

Bezanije jeste bilo isto kao sto je bilo i kod vas ali vreme nije radilo za vas jer ste na celom Kosovu imali samo neprijatelje oko sebe a to je bila najveca snaga protiv vas.Odluchni na vasoj strani su bili samo Srbi-mestani koji su do tada uzivali privilegovan polozaj(da kao manjina vlada) ali ne i oni koji su na "silu" dovedeni da ratuju.

E samo mi reci koliko je vas zbrisalo u Makedoniju i Albaniju u roku od nedelju dana? Ne lupetaj gluposti. Vreme bi i te kako radilo za nas. Na kraju kada vas ni ne bi bilo na Kosovu vishe ne bismo bili okruzeni nikakvim majmunolikim neprijateljima:mrgreen:. A onda lepo bodljikavu elektricnu zicu oko granice i to je to, a vi biste mogli da nas gledate kao neprijatelje koliko hocete.

Back