Da li ste našli svoje "krdo"?

Meliot

Elita
Poruka
24.204
Ljudi provedu dosta svog životnog vremena tražeći svog životnog partnera i određenu grupu ljudi sa kojom dele ista ili slična interesovanja i gde nekako mogu da funcionišu i da budu to što jesu. Da li ste našli to svoje ,,krdo" ili ste još u potrazi za njim? 3.

Ljudi provedu dosta svog životnog vremena tražeći svog životnog partnera i određenu grupu ljudi sa kojom dele ista ili slična interesovanja i gde nekako mogu da funcionišu i da budu to što jesu. Da li ste našli to svoje ,,krdo" ili ste još u potrazi za njim? 3.

Ja sam boravio u raznim ,,krdima", ali sam shvatio da mi život pastuva samotnjaka mnogo više odgovara. :)
:fdlan: 🦓🦍🐘🦬🐫🦒🐃🐂🐎🐏🐑🐐

Nisam našla svoje "krdo" u potpunosti, ali volim ovo što imam. Svakodnevno učim i... onako, dinamično je uvek, na ovaj ili onaj način.
Cilj mi je da imam apsolutni integritet na sebe i svoj život, i pravo-privilegiju na svoj mir. Više se prešlo nego što je ostalo do toga, tako osećam.

Nisam u krdu, nikada nisam pripadao bilo čemu, od stranke, nekih ljubitelja čega god, uvek nastupam kao kompletna jedinka i nije mi nužno da pripadam bilo čemu, iako se jako prijatno i lepo osećam među ljudima. U tom smislu imam svoje bliže okruženje dobrih ljudi. :)

Nemam potrebu da budem u krdu.
U krdu je zagušljivo.

Nisam u krdu, nikada nisam pripadao bilo čemu, od stranke, nekih ljubitelja čega god, uvek nastupam kao kompletna jedinka i nije mi nužno da pripadam bilo čemu, iako se jako prijatno i lepo osećam među ljudima. U tom smislu imam svoje bliže okruženje dobrih ljudi. :)
Ostati svoj.

nisam...... niti ga tražim.... kako vreme protiče sve sam više udaljeniji od grupa i grupica.... ali... mislim...da je dobro kad' si ušuškan u nekoj grupici....

Volim da budem svoja, ali mi ne smeta da budem deo kolektiva. Dok sam radila, družila sam se sa nekim koleginicama i kolegama. Sa retkima sam danas u kontaktu.
Izgubila sam mnogo dobrih prijatelja i poznanika ( kancer ) i sada nemam neko svoje krdo. To me boli, posebno kada su praznici..ali.. Prošlost ne može da se vrati..
Trenutno imam dobre poznanike i poznanike i par prijatelja.

Back