Da li ste izabrali pravilno?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Ko je posle vise godina braka zadovoljan sa svojim partnerom?

Da li po nekada kazete (makar u sebi) "Eh da mi je ova pamet - nikada se ne bih udala za OVAKVOG coveka!"

Da li smatrate da vas partner ima PREVISE MANA, a PREMALO KVALITETA?

Da li ste vec sretali druge muskarce koji vam se cini da bi vam VISE PASALI da ste sa njima u braku? :think:

Da li po nekada kazete (makar u sebi) "Eh da mi je ova pamet - nikada se ne bih udala za OVAKVOG coveka!"

Da li ste vec sretali druge muskarce koji vam se cini da bi vam VISE PASALI da ste sa njima u braku? :think:

Falicna ti je tema jer si zaboravio napisati da se podrazumeva kako je partner o kome pises ostao savrsen i nepromenjen, dapace, bolji nego na pocetku veze :flert:

Zašto se šlihtaš ženama i otvaraš teme u kojima diskriminišeš pripadnike sopstvenog pola ?

Pa posle više godina braka, kad prodje zaljubljenost, smire se strasti i ostalo, ostaje nam zapravo ta osoba koja je pored nas, takva kakva je, ogoljena, sa svim vrlinama i manama. I mi sa tom osobom, u realnom životu, svakodnevnica, ispunjena nekim navikama, obavezama i sl. I naravno da sve to nije ni malo romantično i bajkovito, pa otuda i dolazi povremeno ili često, do tog osećaja nezadovoljstva i te rečenice - eh da mi je ova pamet...
A ti neki drugi, pa može se činiti da bi bolje pasali, ali samo činiti, jer ono što se kaže - dok s nekim ne pojedeš kilo soli, ne znaš kakav je... :aha: Tako da, mislim da je to samo iluzija i ništa više.

Nikad nisam požalila što sam se udala za svog čoveka.
Sva sreća pa me tad pamet nije vodila ...vodilo me je srce a ne razum .
Srce zna svoje razloge .
Kad bolje razmislim ni pamet me nije izdala ...umela sam da izaberem muškarca koji zajedno sa svojim manama i vrlinama ume da čuva i ulaže u ono što imamo.

Ne zalim ni za cim sto sam uradila u zivotu, niti se kajem zbog svojih izbora
Takodje se slazem da ne mozes da poznajes nekog dok sa njim ne provedes jedno duze vreme, da zivis s njim, a osim toga tek u zajednickom zivotu moze da se stvori ta vrsta ljubavi koja je realna i nije zaljubljenost
Stekla sam nekog ko me poznaje do kraja, u potpunosti i uvek podrzava, ko mi je najbolji prijatelj i veciti oslonac, sa kim mi nikada nije dosadno, cak i kada bih pozelela da ga promenim - ne bih mogla, jer ga suvise volim

nisam izabrala pravog
nemamo isti smisao za humor,nemamo ista interesovanja za film,muziku i knjige,nemamo iste poglede o vaspitanju dece,a da ne govorimo kuceta,njega ne zanima setnja po prirodi,reka,planina,ptica na nebu,
ne voli da ide u kafane i da se veseli uz muziku,ne plese
mene ne interesuje sport,tehnika,automobili,price o biznisu
a opet funcionisemo dobro
svejedno cesto pomislim da bi i on i ja procvetali pored drugacije osobe

Boze, pitam se ja ne bez razloga dok ovo citam, OTKUDA ONDA TOLIKIH RAZVODA kada sve imate tako idelane muzeve?

Tu nesto NE STIMA!? :think:

Treba da imaš na umu da uzorak koji možeš uzeti na forumu nije ni blizu realnog, te da ti fali jedan ogroman sloj ljudi koji ne posećuje ovakva mesta.
Dalje, i ovi što posećuju, generalno gledano, održavaju nekakvu reputaciju ovde, i ne pada im na pamet da otkrivaju intimne detalje o svom bračnom životu. To da li im je brak uspešan ili ne je intiman detalj. Znači, računaj da će ti temu zaobići 90 posto njih.
Faktički možeš da računaš na odgovor samo od onih koji imaju čime da se pohvale.
Tako to ide.

nisam izabrala pravog
nemamo isti smisao za humor,nemamo ista interesovanja za film,muziku i knjige,nemamo iste poglede o vaspitanju dece,a da ne govorimo kuceta,njega ne zanima setnja po prirodi,reka,planina,ptica na nebu,
ne voli da ide u kafane i da se veseli uz muziku,ne plese
mene ne interesuje sport,tehnika,automobili,price o biznisu
a opet funcionisemo dobro
svejedno cesto pomislim da bi i on i ja procvetali pored drugacije osobe
o vaspitanju kuceta...nije valjda da ne voli bobija:lol:e ne znam nesto ja pre mislim da se suprotnosti privlace da bi se sa nekim slicnim smorili

Boze, pitam se ja ne bez razloga dok ovo citam, OTKUDA ONDA TOLIKIH RAZVODA kada sve imate tako idelane muzeve?
Tu nesto NE STIMA!? :think:

Nisu ti valjda svi u komsiluku razvedeni, na poslu, u familiji?! :eek:
I kako to poimas "idealni"? Ono sto je meni ok, mnogim zenama nije. Mozda bi se ja od necijeg "idealnog" i razvela, ali od mojeg ni slucajno.
Ne stima tvoje shvatanje zivota izmedju dvoje ljudi.

Back